joi, 17 septembrie 2015

Trăirile lăuntrice........o povară greu de dus 236


                  A MURIT TRIBUNUL CORNELIU VADIM TUDOR..........luni 14 septembrie 2015 ora 16:3o. Moartea lui a luat prin surprindere multă lume........familie, prieteni, simpatizanți.........și chiar dușmani. Aceștia din urmă nu și-au putut stăpîni răutatea și veninul pe care l-au vărsat pe la televiziuni.......în ziare.......în parlament. L-au umilit mort........dacă s-ar fi putut i-ar fi devorat și trupul lipsit de viață........fiindcă viu n-a reușit nimeni să-l umilească.......din contră TRIBUNUL i-a făcut praf și pulbere pe mulți.......adversari din politică........oameni din breazla lui.......doar era un bun pamfletar.......jurnalist.......un bun patriot.......naționalist.......dar și un politician altfel.
                Nu degeaba a fost numit TRIBUN........el apăra cu adevărat, dreptatea, poporul........și era glasul acestui popor........furat, umilit și jignit.......chiar de cei pe care Corneliu Vadim Tudor i-a biciuit bine în publicațiile lui.......în parlament........pe la televiziuni.
                  Am urmărit toate posturile de televiziune care au prezentat drama familiei Tudor precum și opiniile pro și contra activității culturale și politice, ideologice.......dar și laturile umane.......de bun familist și iubitor de animale. 
                  Concluzia mea este că acest MARE OM merita atenția politicienilor actuali.......dar aceștia l-au călcat în picioare.......mort fiind......vorbind urît despre un mare patriot, om de cultură și politician. A fost patru mandate senator și un mandat europarlamentar........a ajutat mulți oameni.......și ca politician și ca jurnalist. A murit sărac........dar cinstit.......și foarte iubit de popor........dovadă că zeci de mii de oameni din București și întreaga țară au venit la Biserica unde a fost depus sicriul pentru a-l vedea.
            AU MURIT TITANII POPORULUI ROMAN.......ADRIAN PĂUNESCU, GEORGE PRUTEANU, CORNELIU VADIM TUDOR.........COLOȘI AI CULTURII ROMANEȘTI........PATRIOȚI ȘI OAMENI DE MARE CARACTER.
                  CINE OARE VA PRELUA ȘTAFETA TRIBUNULUI CORNELIU VADIM TUDOR????


             ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE!!!
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu