vineri, 4 noiembrie 2011

Trairile launtrice........o povara greu de dus 113

                    Astazi 4/11/2011, fiica mea a impinit 30 ani......o frumoasa virsta......motiv de bucurie si de urari: DE BINE, MULTA SANATATE, MULT NOROC SI FERICIRE!  LA MULTI ANI, ADELINA.
                 Sunt dezamagita de gestul tatalui ei, care fara nici o explicatie, din luna decembrie 2010 a intrerupt orice lagatura cu fiica lui Adelina. In cursul anului 2011, Adelina a incercat sa ia legatura cu el, dar in zadar. El si-a vazut fiica la virsta ei de lo ani, apoi la virsta de 13 ani, la virsta de 19 ani. Dupa anul 2000 a vazut-o mai des.....cam  cit a durat mandatul lui de vice-primar.......apoi mai rar......pina in decembrie 2010 cind a refuzat orice comunicare cu fiica lui. Ii mai zicea  LA MULTI ANI de ziua ei de nastere......la telefon sau ii trimitea cite o felicitare......dar astazi nu s-a intimplat nici una nici alta. Asta imi dovedeste inca o data RAUTATEA LUI........SI URA pe care o poarta.......si fiicei lui.....nu numai mie. Urit foarte urit ca la virsta lui de aproape 70 ani nu se debaraseaza de rautate,ura si de multele pacate facute dealungul vietii.
               Adelina s-a invatat cu situatia aceasta........fara tata linga ea......in momentele de bucurie sau tristete ale ei......desi si-ar fi dorit. Asta este.......RAUTATEA DIN SUFLETUL TATALUI EI........va disparea sau nu........vom vedea.

                VA URMA

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu