vineri, 29 martie 2013

Trairilelauntrice.......o povaragreude dus 155


                    Povestea mea de viata continua in aceeasi nota.....in acelasi registru.....unde URA si RAZBUNAREA rudelor fostului sot..... sunt acum..... intr-o mare competitie. Aceste sentimente negative sunt transpuse in practica de catre doua din surorile fostului sot. In vizorul lor intra si fiica mea Adelina...... care este unica mostenitoare a fostului sot. Razbunarea celor patru surori ale fostului sot este adusa la indeplinire numai de doua surori.....si doua nepoate......deocamdata......care "lupta" impotriva Adelinei cu inversunare. Precizare facuta de una din surori care locuieste in judetul Valcea. Ma veti intreba: dar pentru ce.....ura si razbunare? Si eu va raspund: pentru averea tatalui Adelinei.....care este in viata!!!!
                    Aceasta ura si razbunare exista inca de acum 33 ani.....cind eu m-am casatorit oficial cu tatal Adelinei. Cei cinci frati( adica: fostul sot cu cele 4 surori) se certau pe o casa pe care fostul sot o construise pe terenul unde fusese casa parinteasca. Ele.....cele 4 surori vroiau sa fie despagubite de fostul sot.....fiindca el isi construise casa pe locul casei parintesti......surorile mai mari isi primisera "zestrea" de la parinti.....ele prin casatorie isi urmasera sotii in alte localitati din tara. Disputa era atunci intre Dna X si fostul sot cu referire la toti fratii.....dar si acum Dna X sustine ca a investit bani in casa aceea. Actul de proprietate este pe numele fostului sot.
                   Eu personal nu inteleg ce vor ele de la fratele lor, adica fostul sot.....fiindca nu l-au lasat sa-si faca o familie personala....in special cele doua surori care locuiesc in jud.Valcea..... ele actionind in felul lor caracteristic.....cu intrigi, amenintari....etc asupra prietenelor, apoi asupra sotiei......dupa aceea asupra iubitelor fostului sot. Ele tot timpul l-au dorit singur.....in speranta ca le vor ramine.......cu timpul......CASA. Cind a aparut pe lume Adelina......a fost tragedie pentru ele. Nu s-au lasat......l-au influentat pe fratele lor ca sa ceara TAGADA PATERNITATII prin Judecatoria RmValcea. Rezultatul de la Institutul Mina Minovici le-a nemultumit pe surori.......asa ca si-au schimbat tactica.....recurgind la niste practici neortodoxe.....pentru ca sa-l tina sub control......ca apoi..... in timp sa puna mina pe casa mult rivnita de ele.
                      Cele doua surori care locuiesc in judetul Valcea.....fiind mai aproape de fratele lor.....au inceput sa-i recomande femei.....nu pentru a se casatori......si pentru distractii......ele fiind sigure ca fratele lor nu-si va face o familie in felul acesta.......si asa a trecut timpul......si a ajuns la 70 ani singur.....fara familie personala......cu patru surori cu virste cuprinse inre 60 si 78 ani.....femei la casele lor cu copii si nepoti.. Urit  ca o birfiti pe Adelina... si rusine sa va fie ca-l influentati negativ pe fratele vostru ca sa o urasca pe fiica lui.....asa cum ati facut-o mereu. Dati vina una pe alta.....numai voi stiti cum va este sufletul.
                   Este trist ce va spun.......dar sper eu ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate......fiindca numai Dumnezeu stie ce este in sufletul meu si al fiicei mele si numai EL plateste fiecaruia dupa faptele lui.  Razbunarea.....pe fratele lor.... este evidenta......prin reprosurile pe care i le fac.....pretentiile lor de a le da terenuri, paduri.....etc.....in schimbul unui "ajutor" pe care ele l-ar face unui strain fara plata.. Tatal Adelinei......care a crezut ca are o sanatate de fier....ca este "TARE SI MARE".....a ajuns acum la mina surorilor...... care l-au dusmanit toata viata.....in felul lor.
                          Atentie la rude.....ca.....SINGELE APA NU SE FACE.....DAR NICI NU SE BEA!

                                 VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu