duminică, 31 martie 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 156


                           Daca Gigi.... fostul sot.....va citi aceasta postare......vreau sa stie ca.....  chiar lui ma adresez fiindca de....timp bun....nu am mai comunicat....desi avem o fiica impreuna. Imi pare rau ca ai dorit sa te intilnesti cu Adelina, fiica ta, doar la spital, in urma accidentului cerebral pe care l-ai suferit in luna februarie 2013 care s-a soldat cu paralizia miinii si piciorului sting.
                           Vreau sa sti ca Adelina a venit la spital din tot sufletul ei.....fiindca ea te-a iertat ca nu ai recunoscut-o ca fiica a ta......abandonind-o de la prima zi de nastere. Iti aduci aminte de cite ori ai vazut-o pe Adelina in cei 32 ani ai ei? Nu mai au importanta acum reprosurile sau regretele.....fiindca sunt zadarnice iar suferinta probabil va fi.... sau nu..... mai mare. Tot timpul Adelina si-a dorit sa aiba tatal linga ea......dar poate..... asa a fost sa fie......nu mai judec pe nimeni.
                           Mai vreau sa sti ca Adelina nu urmareste averea ta.....asa cum a lansat sora ta X..... zvonul.....de aceea eu ii spun: "sa-ti fie rusine femeie.... fiindca tu ai spus ca ai investit in casa lui Gigi bani.....ca ai cumparat pardoseala si tigla de pe casa". Cine vrea casa lui Gigi?..... Dna X?.....tu?.... sau Adelina?. Iti amintesti Dna X cite minciuni ai spus despre mine.....acum 31 ani.....la PARTIDUL de atunci?
                            Adelina nu se gindeste la mostenire materiala fiindca este obisnuita cu saracia "curata" ci nu cu bogatia "murdara".....obtinuta pe cai necinstite.
                            Cert este ca ea te mosteneste cu ceva ce este ereditar....mostenire pe viata.....tu nu recunosti fata de fata.....dar in sinele tau sti ca este adevarat ce-ti spun.
                              Acum iti dai seama.....ce rau este sa depinzi de cineva sau de un tratament strict? Fiica ta si eu alaturi de ea stim ce este suferinta fizica dar si sufleteasca de aceea stim sa iertam mai repede decit tine si sa nu facem rau semenilor. Asa ca i-as ruga pe cei din localitatea ta de domiciliu......care au judecat-o gresit pe Adelina.....sa nu o mai faca..... fiindca nu cunosc adevarul adevarat.....la fel surorile tale sa-si vada de copiii lor si nu de fata ta.
                             Cum ti-ai permis Dna X ca tocmai tu sa-mi judeci fata mea?.....cind tu cu gura ta....in fata portii lui Gigi i-ai spus Adelinei ca: "Gigi nu are copii"....si i-ai trintit poarta in nas Adelinei......avea doar 10 ani atunci. Rusine sa-ti fie!!! Nepotii tai sa aiba parte de ce i-ai facut tu Adelinei.....fiica fratelui tau!!. Blestemele mele s-au prins bine......si apoi PEDEAPSA NATURALA nu poate fi oprita.
                              Doresc din tot sufletul sa inceteze URA SI RAZBUNAREA care dainuie de peste 30 ani. Dna X fii cinstita.....cu tine mai intii.....si apoi cu fratii.....si restul. Cum il privesti pe Gigi in ochi?.....cind tu il birfesti mai rau decit altul strain?  RUSINEEEEE!!!!!
                               Gigi iti doresc o recuperare usoara......adica fara probleme.....si rapida. Sa ai parte de liniste si pace in suflet......si sa te apropii de Bunul Dumnezeu......deci sa te impaci cu tine si DUMNEZEU si sa incerci sa fi mai bun cu oamenii.....si cinstit mai intii cu tine si apoi cu ceilalti. Nu mai apleca urechea la birfele facute de rudele tale si de cei din anturajul tau.....fiindca fiecare se razbuna pe tine in felul lui....fara ca tu sa-ti dai seama. Viclenia, Orgoliul, Mindria si Trufia te-au adus aici.

                   VA URMA
                      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu