sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 221


             POPORUL ROMAN este vrajit, otravit, inrobit, capturat si ingropat de politica. Se discuta politica in casa, pe strada, in parc, in magazine, la piata......peste tot......fiecare dupa cum gindeste si percepe "fenomenul". Politicul s-a amestecat in toate......si se vede unde s-a ajuns. In cei 25 de ani am tot sperat......si mai sper in acea schimbare mult rivnita. Coruptia, crima organizata, structurile mafiote au ajuns la apogeu. Guvernele care s-au perindat au dus "tara de ripa".......partidele s-au cladit pe logica parvenitismului.......ura si razbunarea au ajuns un sistem. PUTERE SI AVERE si-au dorit politicienii.......si o justitie la cheremul lor, la mina lor "lunga". Presedintele care-si incheie mandatul in 21 decembrie a.c nu ne-a promis "marea cu sarea" dar ne-a promis REFORMA STATULUI. In cei 10 ani......incet dar sigur JUSTITIA A DEVENIT APROAPE INDEPENDENTA. Se si vad rezultatele.......zeci de dosare de coruptie puse pe rol.......arestari, condamnari. LA PUSCARIE CU MARII RECHINI.......si curatenie in partide......asta vrem cu totii.......dupa 25 de ani de umilinta si nedreptate.
              SPAGA a fost la putere timp de 25 ani.......spaga de sute de milioane de euro a intrat in buzunarele politicienilor. Ma intreb si eu.......oare i-am ales pe politicieni pentru a-i imbogatii? sau pentru a ne reprezenta interesele in parlament? Locul marilor corupti este in puscarie.......nu in libertate ca sa ne sfideze. As dori ca toti cei care au "furat".......si mai ales au inselat increderea poporului sa fie judecati cu dreapta masura.
                    SPER ca presedintele nou ales sa fie lasat sa-si faca treaba......sa nu fie hartuit cu suspendari si alte "piedici" de partidul "marilor corupti". SPER ca presa scrisa si vizuala sa-si faca "resetarea".......si sa ne dovedeasca adevarata ei putere.......si sa nu se lase si ea "corupta".
     

        VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu