sâmbătă, 20 decembrie 2014

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 222

                            Mă întreb și eu.......de ce atîta ura, răutate și răzbunare manifestată de  unii realizatori și moderatori de emisiuni tv?......... ca și cum ei ar fi într-un conflict deschis cu președintele Băsescu. De ce  acești realizatori și moderatori de emisiuni tv. jignesc?........calomniind, insultînd și acuzînd fără probe.......un președinte de stat...... în direct?.......interesele cui servesc acești indivizi care împroașcă cu noroi fără încetare? Ce cîștigați voi din toată această bălăcăreală pe care o faceți de ani de zile la adresa președintelui și a familiei lui? Printre altele....... cîștigați și disprețul nostru al celor multi care dintr-o mare scîrbă nici nu vă mai urmărim emisiunile voastre de învrăjbire, dezbinare și scandal.
                                       Ne-am săturat de scenariile voastre și de dorința voastră diabolică de a-l băga la pușcărie pe dl Băsescu. Lăsați-l în pace.......că destul l-ați tocat 10 ani de zile pe Băsescu și familia lui. Ați făcut adevărate campanii de instigare a populației pe care ați manipulat-o în vederea celor doua suspendări ale președintelui pe insinuări și înscenări. Jurnaliștii adevărați sunt echidistanți nu acționează cu patimă pentru ,,o pungă de arginți,, în plus.......și nici nu se manifestă ca niște țațe vulgare și ,,nespălate la gură,,. Rușine să vă fie!!!!......mai ales că voi aveți pretenția că sunteți oameni ,,cu multă carte,,......dar și multă prostie.....zic eu.
                                 De mîine 21 decembrie 2014 nu va mai fi Dl Băsescu președinte!!........îl veți toca in continuare pentru a-l vedea în pușcărie?......sau veți șoma pînă vă găsiti alt ,,mușteriu,,?


     VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu