luni, 29 iulie 2013

Trairile launtrice........o povara greu de dus 171

       
                        Stau mult la televizor dar si la calculator.  Sunt pensionara.......si am timp berechet. Urmaresc mai multe emisiuni......si la televiziunea de stat dar si la televiziunile comerciale......urmaresc si stirile. Mi-am format deja o parere despre moderatorii emisiunilor dar si despre "mesajele" pe care vor sa le transmita la modul direct sau indirect.....sugerindu-ne fel de fel de nereguli sau actiuni cu tenta politica.....dar si despre incercarea unora de a manipula publicul telespectator.
                   Daca te uiti sporadic la TV. chiar ii crezi pe unii moderatori sau prezentatori. Eu una nu-i mai cred "cu una cu doua" pe nici unii.....nici pe prezentatori dar nici pe invitati. In timpul dezbaterilor te "izbeste" pur si simplu ura si rautatea unora din invitati.....incit eu inchid......trecind pe alte canale mai interesante si relaxante. Sunt prezentatori care practica atacul la persoana.....si au ca invitati aceiasi oameni politici sau analisti politici care "bat piua in apa".....cautind sa-l desfiinteze cu totul pe PRESEDINTELE  ROMANIEI......si nu numai.
                     M-am intrebat si eu.....care nu simpatizez cu niciun partid.......ce au acesti oameni cu PRESEDINTELE TARII dar si cu OPOZITIA. N-au niciun respect.....il balacaresc pe presedintele tarii ca la "usa cortului"......nu au niciun respect fata de institutiile statului. Cei care sunt la putere acum......si care "mai ieri" erau in opozitie.....si ziceau si faceau ce vroiau.....azi nu le permit celor din opozitie sa zica nimic.....despre ce nu fac ei.....cei de la putere.....ca nu-si tin promisiunile electorale.....dar fac exact ce au facut si cei care acum sunt in opozitie.
                       Se intelege care TV. sustine puterea incercind sa "manipuleze poporul cu televizorul". Fac tot felul de presiuni asupra oamenilor legii pentru a apara "nedreptatea facuta" unora si altora......care......spun tot ei......oamenii de TV.....ca au furat tara. Impactul spuselor lor la TV. este mare.....de aceea fara un motiv intemeiat.....unii ies in strada si protesteaza fara sa stie care este adevarul.
                        Este foarte urit ce fac unii oameni de TV. care se joaca cu increderea pe care le-o acorda oamenii obisnuiti care se uita la postul lor de TV. Unii intelectuali care si-au exprimat parerea in legatura cu PRESEDINTELE TARII cu siguranta au avut ceva neplaceri cu legea......dar au si fost folositi de "oamenii de TV"......pentru ca da bine pe sticla cind apare un actor sau altcineva cunoscut si apreciat de popor......si spune ceva degradant la adresa presedintelui sau a altcuiva luat in colimatoru.
                          Unele chestiuni spuse la TV. sunt exagerate sau nu sunt adevarate deloc.....tocmai pentru a-i determina pe oameni sa ia o atitudine ostila.
                           Treziti-va la realitate oameni buni......care priviti la TV.......si care credeti ca tot ce se spune este adevarat......si nu mai credeti "minciunile" acestor oameni care-si indeasa buzunarele pe seama "credulitatii" oamenilor de rind.......facind jocul unor grupuri de interese.

            VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu