sâmbătă, 7 septembrie 2013

Trairile launtrice......o povara greu de dus 172


                  Asa dupa cum am mai scris......atit presa scrisa cit si cea vizuala......fac bine.....dar fac si rau......atunci cind un eveniment se mediatizeaza excesiv. Informatiile nu sunt intotdeauna cele reale.....iar cei care scriu......dar si cei care le prezinta la TV.......nu revin cu informatiile exacte.......lasindu-ne pe noi cititorii sau telespectatorii sa credem......fiecare ce vrem. In ce ma priveste eu dau telefon la redactiile ziarelor sau la televiziuni pentru a ma informa exact......dar sunt oameni care nu fac.....ce fac eu......si in comentariile lor patimase ranesc sufletele celor......deja in suferinta.
                        Moartea regelui tiganilor caldarari........moartea mamei surorilor Gabor.......moartea copilului muscat......mincat.......pur si simplu de ciinii maidanezi.......sunt cazuri mult dezbatute de presa scrisa si vizuala.......dezbateri care au generat adevarate dispute facute de personaje......care mai de care.....cu condeie ascutite sau nu......sau cu o "limbuta mai ascutita"......sau nu. 
                   As dori ca cei care scriu......sau vorbesc la TV......despre astfel de tragedii sa fie mai bine informati.....si sa nu-i judece pe cei din familiile decedatilor. Jurnalistii.......daca vor sa ne arate aspectele negative ale acestor cazuri.......pentru ca societatea sa indrepte ceva......trebuie s-o faca cu mult tact si intelegere......pentru a nu rani sufleteste familiile decedatilor.



                 VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu