vineri, 19 noiembrie 2010

Trairile launtrice.........o povara greu de dus XXXV

                  Incerc sa impartasesc cite ceva din experienta mea........ celor care sunt nascuti in zodia RACULUI. Sunt nascuta pe 14 iulie.....si mai tot timpul am fost in conflict cu SINELE meu....... chiar ajunsesem la o criza de personalitate......cu o decizie "urita".....de a-mi pune capat existentei mele fizice.
                 Noroc ca s-a gasit cineva.......o doamna......care a citit tristetea pe fata mea......si ca o autodidacta ce era..... mi-a recomandat o carte.......pe care am citit-o in disperare ca pe o ultima salvare.....un fragment, o secventa din acea carte.......m-a trezit la realitate......astfel m-am lecuit pentru totdeauna de gindul "urit" de care am fost bintuita mult timp. I-am multumit LUI DUMNEZEU ca mi-a scos in cale acea doamna salvatoare. De atunci am studiat zeci de persoane nascute in zodia RACULUI.......multora dintre ei le-am fost de folos.........dar si ei mi-au fost de un real folos.......fiindca prin ei am inceput sa ma cunosc pe mine.
                RACII sunt persoane mindre, orgolioase, nu prea iarta cu usurinta.......vor ei sa demonstreze ca nu sunt vinovati.....ca nu sunt asa cum ii vad altii.......dar ei nu trebuie sa demonstreze nimic.....ci sa atace pe loc prin replici inteligente.......cum numai ei pot da astfel de replici. Le trebuie mult timp pentru a ajunge la acel CURAJ si STAPINIRE DE SINE pentru a da replica pe loc. TENACITATEA lor se obtine dupa ce "fiinta slaba" din ei este inlocuita cu "fiinta puternica" din ei..........si asta...... dupa multe incercari ale vietii.........adevarate lectii de viata.
              RACII iubesc cu patima.......cu toata fiinta lor......si numai o data in viata......restul relatiilor sunt conveniente. Indiferent cum este persoana buna sau rea.....ei o iubesc.....fiindca este poleiala lor mentala din alte vieti......probabil.
              RACII isi iubesc copiii foarte mult.......ii protejeaza prea mult.......de aceea copiii racilor...... cind pornesc in viata sunt dezorientati.......fiindca mama sau tata RAC......le-a luat dreptul de a se descurca singuri.
              RACII au nevoie de apreciere, de afectivitate, de incurajare.......au nevoie de "o vorba buna" cum se zice. Nu le place indiscretia.......nu le plac tradatorii. Sunt creativi......au o imaginatie de invidiat.....sunt buni familisti......pentru ei familia este totul. Sunt extrem de combativi.  Cu un RAC matur nu pierzi niciodata......fiindca mai tot timpul au idei novatoare......iesind din orice situatie neplacuta........printr-o mobilizare rapida.

VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu