duminică, 28 noiembrie 2010

Trairile launtrice..............o povara greu de dus XXXVII

               In continuare va vorbesc despre constatarile mele facute asupra persoanelor nascute in zodia RACULUI...... fiindca ii ajuta pe RACII care-mi citesc postarile pe blog..... sa se cunoasca mai bine.
               RACII au si parti bune dar si parti rele.... cu adevarat rele.........numai ca spre deosebire de alte zodii......RACII constientizeaza repede...... calea raului....... si revin la calea binelui. EXEMPLIFIC :
              RACII deformeaza realitatea pentru a-si atinge scopul lor bine conturat.....mai ales atunci cind nu suporta pe cineva......care este rau intentionat
               Sunt suparaciosi, mai ales atunci cind sunt criticati, contrazisi. Sunt suspiciosi......de aceea de multe ori ajung la viclenie.....verificindu-si astfel partenerii, colegii, prietenii si chiar copiii.....pe cai cunoscute numai de ei.
            Sunt intriganti fara sa vrea.......citesc foarte bine oamenii.....de aceea incearca sa le deschida ochii unor semeni.... care nu percep cum trebuie realitatea.... si astfel se ajunge la intrigi dar si la dusmanii.
             Uneori RACII raspund cu rau celora care le-a facut bine....... pentru faptul ca acestia isi permit sa le faca observatii neintemeiate. La presiune psihica RACII reactioneaza violent......uneori avind ginduri rele.....cu ei sau cu altii.
              De aceea le recomand RACILOR sa-si exprime gindurile lor profunde......... precum si gindurile negative..... verbal..... in cele mai multe cazuri...... sau in scris........pentru a evita  INTOXICAREA SUFLETULUI ...... care ar putea duce la materializarea gindurilor rele.
              IMPORTANT este sa alunge din sufletul lor tot BALASTRUL LUMESC......cit mai de vreme......daca se poate.

          VA URMA

Un comentariu:

Anonim spunea...

racii sunt oameni imposibili.
rai,impulsivi,razbunatori.imi pare rau,dar eu asta cred.

Trimiteți un comentariu