sâmbătă, 5 martie 2011

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 52

            Nu pot sa nu comentez doua evenimente care au facut si inca mai fac deliciul presei scrise si vizuale: DIVORTUL COLUMBENILOR  SI  BATAIA DATA DE DOROFTEI UNUI ANGAJAT AL SAU.
            Personajele in discutie sunt milionari, miliardari.....ce or fi.....dar care.....pe fata.... fara nici o jena incearca sa induca in eroare instantele de judecata prin niste "jocuri" avocatesti murdare. Pe posturile de televiziune se intreceau avocatii intre ei.....sugerind viitorilor clienti.... cum sa-si atace adversarii. Oare de ce?......Se intelege....ONORARIUL pe masura personajalor......Oameni de afaceri......carora le da mina sa "cumpere" orice.....adica si constiinta judecatorilor. In opinia mea atit Columbeanu cit si Doroftei  sunt vinovati......vor sa-si apere imaginea si sa ascunda adevarul folosind ca arma.....BANUL. Nu se gindesc la faptul ca ii umilesc, injosesc si batjocoresc pe cei care fara nici un drept ii exploateaza.
          In cazul lui Columbeanu......Monica este pentru el o piesa de sah cu care a jucat 5 ani de zile pe tabla de sah numita CAZNICIE dar mai ales AFACERE......... pentru el Monica a adus cistig financiar dar si "cistigul "de pret care este mostenitoarea lui.......pentru care lupta sa-i obtina custodia.....considerind ca fiica lui este BUNUL NUMAI AL LUI......desconsiderind total calitatea de mama a Monicai. Imi pare bine ca Monica i-a dat "sah mat la caznicia lui" de fatada. Toata strategia folosita de Columbeanu.... ne dezvaluie un om egoist, ipocrit, rau. La virsta lui ar trebui sa fie mai serios.....se vede clar.....din ce ne-au prezentat ziarele.....posturile de televiziune.....ca ducea o viata mai libertina.....cluburi, femei tinere.....si mai putin se dedica copilului pe care acum il are in custodie. Din relatarile persanalului de ingrijire al domeniului de la Izvorani reiese ca personajul Columbeanu nu prea este ce vroia sa para. Sunt convinsa ca aceasta caznicie a Columbenilor este "o afacere" mai mult, decit o caznicie normala bazata pe sentimente, pe respect. Monica era un model pentru tinerele fete aspirante la o viata.... de printesa..... de  huzur. Acum este un avertisment pentru fetele care cred in minciunile barbatilor batrini si bogati. A cistigat custodia fiicei lui. Sa vedem ce mai cistiga. Pina acum Monica a pierdut......dar este tinara, frumoasa, inteligenta......mi-as dori foarte mult.... sa-si gaseasca fericirea.....si sa nu uite niciodata de unde a plecat. Radacinile ei sunt mai sanatoase decit ale personajului monden Columbeanu.

                                                      VA URMA....

Un comentariu:

minoki spunea...

Ai dreptate. Mie mi se pare ca ea a facut gest mult mai eleganti prin tacerea ei decat el care s-a dat un barbat foarte elegant si care s-a comportat ca ultima tzatza de mahala.

Trimiteți un comentariu