duminică, 13 martie 2011

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 53

        Iubirile pasionale, in general, o sfirsesc rau. De ce oare?Explicatia medicinei info-energetice ar fi ca se intra prea mult in structura energetica, in cimpurile informationale, ale individului prin acel atasament, acea pasiune, care de fapt aduc nefericire.... ci nu fericire. Deci de la iubire este un pas pina la ura. Cei care s-au iubit mult se urasc tot atit de mult, atunci cind intervine o intrerupere sau o deformatie in sistemul energetic al corpurilor acelor indivizi......dar si atunci cind cineva din afara recurge la atacuri psiho-energetice.
        Asa s-a intimplat, probabil, si cu Oana si Pepe, cunoscutul cuplu. ORI, ORI. Luam varianta ca aceasta intrerupere sau deformatie a structurilor bioenergetice poate fi provocata de atacuri psiho-energetice.....si atunci se ajunge la o despartire, la un divort, la orice poate fi mai rau, fara un motiv personal. Stim ca acest cuplu este in atentia unor persoane malefice care nu au dorit ca cei doi sa fie impreuna.
        In aceasta situatie, macar o perioada, cei doi trebuie sa stea departe unul de celalalt dar si de presa. Acesti oameni au intrat in gura presei scrise si vizuale, cu voia sau fara voia lor, fapt care le va mari suferinta, nefericirea, mai ales acel sentiment de URA care i-a coplesit pe amindoi. Trebuie sa reflecte si unul si celalalt si sa nu ia hotariri pripite sub acel impuls provocat de forte nevazute.
        Iubirea lor nu s-a consumat inca......ea va ramine vie in mintea, in simtirea lor.....si orice a fost ....se va duce in mod natural..... fiindca BUNUL DUMNEZEU ii va ajuta sa depaseasca acest hop.  

Un comentariu:

minoki spunea...

Draga mea! Ei au intrat in gura presei pentru ca asa au vrut ei. Nu i-a bagat nimeni acolo. Si vor iesi tot cand vor vrea ei.

Trimiteți un comentariu