sâmbătă, 19 martie 2011

Trairile launtrice......o povara greu de dus 54

                    Prin televiziune.... asist si eu.....ca multi altii.....de altfel......la multe evenimente..... atit interne cit si la nivel PLANETAR......cu o mare amaraciune si spaima. Ce se va intimpla oare cu omenirea??
                    Cutremurul din Japonia de aproape 9 grade pe scara Richter urmat de alte sute de cutremure mai mici......tsunami.....si apoi exploziile nucleare cu scurgere de material radioactiv.....au adus Japonia intr-o stare de mare cumpana....cu zeci de mii de morti si disparuti. Japonezii nu si-au pierdut cumpatul.....dau dovada de eroism chiar.....este vorba de cei 50 angajati ai centralei nucleare avariate.
                    La noi......la Miercurea- Ciuc......AVRAM IANCU a fost spinzurat simbolic de un individ de etnie maghiara. Nu stiu ce sa mai cred..... fiindca reactiile romanilor.....ale oficialilor nu au fost asa cum as fi dorit eu sa fie.
                  Astazi 19 martie 2011.....televiziunile de stiri aveau titlul mare......A INCEPUT RAZBOIUL. Este vorba de LIBIA.......si interventia aliatilor in Libia. Titlul LIBIA, ATACATA DIN AER.....pe mine personal ma sperie......ROMANIA trebuie sa anunte cit mai repede opozitia!.....pentru a lua o decizie.
                  Previziunile bulgaroaicei VANGA....incet, incet se implinesc.!


                 VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu