duminică, 24 noiembrie 2013

Trairile launtrice......o povara greu de dus 191


                    
                      Astazi 24 noiembrie 2013.....la ora 18.....PRESEDINTELE ROMANIEI a tinut o conferinta de presa......cu mesaj.....dar si cu.....continut tehnic. Eu personal am inteles perfect mesajul......si pot spune ca presedintele are dreptate. L-am ascultat si pe PRIMUL MINISTRU......vineri 22 noiembrie a.c......ce a spus. A exagerat foarte mult......ca sa nu spun ca chiar ne-a "minciunit".....denaturind spusele presedintelui in urma cu doua zile.....la un post de TV......cu referire la "respingerea Bugetului pe 2014.
                  Presedintele a spus ca nu aproba BUGETUL CU ACCIZA de 0,7% la combustibil.......nu s-a pronuntat ca nu ar fi de acord cu indexarea pensiilor, cresterea salariilor etc......din contra am inteles ca sustine totul din bugetul pe 2014 in afara de bugetul cu acciza de 0,7% la combustibil. Astazi presedintele a explicat si de ce. Urit ca se fac "rezerve" pentru campaniile electorale prin cresteri de taxe. Presedintele cunoaste foarte bine problemele de culise......si bine ca ne informeaza si pe noi......de ce se ajunge la cresterea accizei cu 0,7% la benzina.
                  Primul ministru trebuie sa accepte sa discute bugetul pe 2014 cu presedintele......care este dispus sa impartaseasca din experienta sa.......nu este bine cum a procedat......ignorind cu totul institutia prezidentiala. Dovada ca exista rea vointa din partea primului ministru este aparitia purtatorului de cuvint al guvernului pe un post de TV. care in numele guvernului deci si al primului ministru face bascau de presedintele tarii spunind ca "este un presedinte iresponsabil" si ca tot ce a spus presedintele a spus "fiind matrafoxat".
               Bai purtatorule de cuvint......cine esti tu de fapt......de iti permiti sa faci bascau la TV. pe seama presedintelui si sa jignesti poporul asta? Eu te-as trimite la "coada vacii"......acolo esti bun de "purtator de cozi". Asa prim ministru.......asa guvern......asa purtator de cuvint al guvernului......aroganta, prostie, incompetenta, lipsa de responsabilitate si maturitate.
          Daca se vrea......primul ministru poate discuta......si renunta la cresterea accizei cu 0,7% la benzina......este ceva timp pina pe 31 decembrie a.c. Adevarul este ca partidele nu trebuie sa se amestece in actiunile guvernului iar presedintele are datoria de a face echilibru intre legislativ, executiv si partide.
                     Am constat ca le lipseste responsabilitatea si competenta la "multi din guvernul si parlamentul tarii". Rusine mare ca un prim ministru sa vina la TV nedocumentat si sa se contrazica in spusele lui. Romanii l-au catalogat ca "mincinos, lipsit de responsabilitate si competenta......dar cu mult orgoliu".
                        Trebuie mai multa seriozitate si respect fata de popor din partea celor care conduc tara asta.


Va URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu