joi, 27 februarie 2014

Trairile launtrice......o povara greu de dus 207


                      AM SA-MI DAU "drumul la gura" fiindca sunt foarte revoltata de ce vad la televizor si de ce simt "pe pielea mea" ca "traitor" la limita intre viata si moarte......in societatea noastra romaneasca. De citeva zile asist la niste evenimente politice greu de inteles de noi persoanele mai in virsta. 
                   CIND NIMIC nu mai merge cum trebuie in tara noastra......cind saracia este in floare.......asa cum se zice in popor......cind copiii, batrinii......mor cu zile.....de foame, de frig si din lipsa de medicamente......cind tinerii nu au locuri de munca.....sunt lasati de izbeliste.....si unii dintre ei mai curajosi pleaca.....la risc.....in strainatate.....la munca de jos.....pentru a cistiga un ban.....cu multa sudoare.....pe care sa-l trimita in tara la familiile lor pentru a trai "o leaca mai bine"......SPERANTA MEA INTR-O VIATA MAI BUNA......S-A SPULBERAT!!
           MAJORITATEA PENSIONARILOR.....bolnavi si neputinciosi.....traiesc la limita subexistentei......unii din ei cauta la gunoaie resturi aruncate de bogati......altii merg in cimitire pentru a primi un pachetel de pomana.......iar politicienii se cearta "pe ciolan"......ei care huzuresc oricum.....si habar nu au de batrinii si mai ales de copiii si tinerii acestei tari care sunt subnutriti si bolnaviciosi.....datorita conditiilor rele de trai si a dezinteresului manifestat de politicienii pusi in virful fiecarei institutii de stat.....sa actioneze parca impotriva poporului.
                           DE LA NOI PENSIONARII SE ASTEAPTA......cite ceva......de catre cei.....care stau cu "mina intinsa" la noi......care ne mai si spun: "voi aveti un venit fix lunar"......care va da siguranta zilei de miine......asa ca "nu va mai plingeti"......si dati ceva......pentru a avea un serviciu mai bun......din partea functionarilor publici, doctorilor, asistentelor, farmacistilor etc.
                              S-AU INMULTIT PARTIDELE........se fac aliante pe interese de culise......liderii de partide se cearta "ca la usa cortului"......sigur pe "ciolan".....se fac si se desfac guverne......coruptie.....HAOS.
                         RUSINEEEEEEEEE......sa le fie celor de la cirma tarii care au adus poporul......in majoritate sarac.....intr-o asemenea stare......cu nepasarea, incompetenta si lacomia lor.
                             CE GUVERNARE faceti voi?......alesii nostri?.......pe voi va intereseaza soarta poporului asta?......sau va luptati intre voi ca sa acumulati cit mai mult in timpul mandatelor?
                             AVETI FRATILOR BUNUL SIMT si lasati pe cei mai competenti sa fie in fruntea acestei tari......nu voi care v-ati batut joc 24 de ani de tarisoara asta si de poporul ei.
                      

    VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu