duminică, 6 aprilie 2014

Trairile laintice......o povara greu de dus 209


                 OMUL este o "fiinta" foarte complexa care trebuie.....in timp....sa evolueze spiritual. "FIINTA" din OM este SPIRITUL care este vesnic si care evolueaza in functie de pacatele, greselile facute de OM. Fiecare din noi avem un SPIRIT care este vesnic si un SUFLET care este muritor.
                    SPIRITUL care este vesnic si trebuie sa evolueze isi alege viata pe care trebuie s-o traiasca pe pamint dar si trupul si familia in care va trai. Evolutia sa este in functie de suferinta pe care o traieste pe pamint.......ca urmare a pacatelor facute de om in vietile anterioare.
                   Spiritul fiecaruia din noi este "ghidonat" de un alt spirit care-l insoteste. Este acel "inger pazitor" care ne indruma pe noi la fapte bune si care se lupta cu spiritele rele pe care noi le atragem cu gindirea noastra negativa sau sunt "trimise" prin diverse facaturi.
                    Fiecare din noi trebuie sa incercam sa ne cunoastem mai bine in sensul de a ne cunoaste spiritul si menirea lui pe pamint. Oricum......de incercam sau nu sa ne cunoastem spiritul......acesta ne ajuta fara sa ne dam seama......orientindu-ne spre activitati morale inedite.......sau spre o cunoastere mai profunda a framintarilor noastre launtrice, a pornirilor launtrice neexplicate, a EU-lui.
            SPIRITUL paraseste trupul noaptea in somn si calatoreste in astral unde are acces la CONSTIINTA UNIVERSALA.......unde comunica cu alte spirite evoluate, prin puterea GINDULUI in imagini. Cind se intoarce in trup, spiritul ne lumineaza mintea intunecata de atitea pacate sau greseli pe care le face fiecare din noi, dezvaluindu-ne multe informatii pe care si noi le avem depozitate in subconstient fiindca subconstientul nostru este conectat la univers. Bineinteles ca aceste informatii se raporteaza la stadiul de evolutie al fiecarui spitit. Omul are datoria de a evolua spiritual pentru a nu mai face pacate cu gindul, cu vorba, cu fapta si pentru a nu mai suferi fizic si psihic pentru aceste pacate.
                       EVOLUTIA SPIRITUALA A OMULUI(Crestin) se produce atunci cind se respecta valorile crestine fara vreo abatere, rezistind in fata ispitelor si reusind sa se "goleasca" pur si simplu de gindurile rele, de vorbele si faptele rele.
                          Eu cred in aceasta teorie fiindca la nivel conceptual ma regasesc in acest mecanism de evolutie spirituala prin suferinta fizica si sufleteasca care m-a schimbat foarte mult......chiar ca personalitate.....printr-o cunoastere profunda a SINELUI MEU.
                               SUFERINTA    te face sa vezi  ADEVARUL, sa renunti la dorintele lumesti......atunci iti dai seama ca "VIATA ESTE MOARTE SI MOARTEA ESTE VIATA".
                             II SFATUIESC pe cei care pina acum nu au privit in launtrul lor S-O FACA fiindca se vor descoperi......si se vor uimi de ce sunt in stare. Le ramine doar sa renunte la tot "BALASTRUL LUMESC" adica la: patima, minciuna, ura, invidie, gelozie, razbunare, agresivitate, viclenie, orgoliu, mindtie, trufie, indoieli, banuieli, intrigi, lene, trindavie, minie, furie, nemultumiri de tot felul etc.
                                SUFERINTA este aleasa de spiritele superioare fiindca evolutia lor se face prin evolutia spirituala a oamenilor care se golesc de tot raul lumesc si care prin moartea lor le permit viata vesnica spiritelor.
                                    DECI: "MOARTEA ESTE VIATA SI VIATA ESTE MOARTE"


      VA URMA
                        
                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu