duminică, 9 ianuarie 2011

Trairile launtrice..........o povara greu de dus 46

             Urmaresc emisiunile care scot in evidenta trasaturile negative de caracter, comportamentele anormale ale unor indivizi,  care convietuiesc in aceeasi locatie, si care se supun unor reguli stricte. Una din aceste emisiuni este NORA PENTRU MAMA care se transmite pe postul de TV CANAL D, moderatoare fiind Gabriela Cirstea. Scopul concurentilor este de a-si gasi jumatatea...... dar si pentru a cistiga premiul cel mare.....precum si pentru a se cunoaste pe sine........pentru a-si cunoaste rezistenta lor psihica.
               De la prima editie, eu sunt o telespectatoare fidela a acestei emisiuni. Fac comentarii pe FORUMUL emisiunii, exprimindu-mi parerile, dar si dind sugestii realizatoarei, moderatoarei emisiunii. Conflictele din casa NORA PENTRU MAMA, intre concurenti, sunt aplanate sau rezolvate prin dezbaterea neintelegerilor de catre moderatoare cu toti concurentii....... la care se adauga si interventia telefonica a telespectatorilor.
              Am vazut concurenti dezlantuiti, unii violenti verbal, altii violenti fizic. Am vazut concurenti de o rautate de neexplicat, concurenti slabi psihic, care au cedat la primul conflict. Au fost si concurenti vicleni care au dat dovada de inteligenta dar si de rautate. Am vazut conflicte intre mame si concurente, intre mame si asa zisele nurori. Conflictele intre baieti.... care s-au finalizat cu bataie..... au dus la descalificare. De asemenea, incercarea de a face sex, a unor concurenti, a dus la descalificare. Concurentii sunt monotorizati 24 din 24 de ore. Ei uita de camerele de luat vederi si nu-si mai cenzureaza vorbele, actiunile......si astfel apar subiectele de dezbatere.......in acelasi timp noi telespectatorii vedem un comportament anormal......si ne dam cu parerea.....adica ii judecam. Unii dintre telespectatori ii critica pe cei de la CANAL D, care nu le fac un test psihologic, la selectare, concurentilor. Editia a patra NORA PENTRU MAMA a fost cea mai grea.
             Greu de stapinit, greu de moderat......iar pentru noi telespectatorii greu de vizionat. Dupa vizionarea unei emisiuni NORA PENTRU MAMA editia a patra, eu ma incarcam cu energia negativa emanata de concurenti. Rautatea Cristinei asupra Dianei, precum si presiunea psihica la care era supusa Diana, cu buna stiinta, de catre Cristina, ma faceau sa-i condamn pe cei de la CANAL D....... ca nu faceau nimic pentru a stopa pornirile violente ale Cristinei. Chiar atunci am gindit ca cei de la CANAL D ii folosesc pe concurenti, drept cobai..... facind experimente psihologice, psihiatrice cu ei. Greu de moderat acesti concurenti. Ma refer la cei care au rezistat sa ramina pina la final. Mi-a placut calmul lui Vali si al mamei lui. Acest calm caracteristic ARDELENILOR. Mi-a placut Diana pentru gindirea ei, dar si pentru puterea ei de a rezista si de a intelege rautatea Cristinei, incapatinarea acesteia, precum si prostia acesteia. Finalul a fost bun pentru VALI si DIANA care s-au casarorit si au cistigat premiul cel mare. O mare experienta pentru ei.
            La editia a cincea NORA PENTRU MAMA, realizatoarea emisiunii, a adus imbunatatiri formatului emisiunii, cu psihologi, parapsihologi, care aplica practic psihologia, prin demonstrarea practica, a defectelor de caracter si de comportament ale concurentilor. Cu toate aceste incercari ale specialistilor de a corecta comportamente.......tot au aparut conflicte intre concurenti..... cu niste comportamente aberante. Moderatoarea dezbate cu concurentii toate birfele facute de baieti de fete de mame......scotind la suprafata tot felul de prejudecati........ de rautati.......egoizme........o educatie necorespunzatoare in familie......lipsa unei maturitati in raport cu virsta......ignoranta multa.......lipsa unui control asupra pornirilor instinctive.
           Referitor la pornirile instinctive.......ma refer la incercarea lui Ioan..... de a o dezvergina pe Alexandra, cu degetul. Incercarea lui se datoreaza neincrederii in Alexandra in privinta virginitatii ei. Ea ca sa-i demonstreze ca este virgina i-a permis lui Ioan "s-o examineze" cu degetul. CANAL D trebuie sa analizeze situatia, sa dispuna examinarea ginecologica a Alexandrei......si sa sanctioneze daca este cazul pe Ioan si Alexandra. Mama, Alexandrei ar trebui sa pretinda despagubiri morale atit lui Ioan cit si postului de TV CANAL D. In privinta sanatatii mentale a Dnei Maria...... am mari indoieli. Aceasta femeie pe linga faptul ca are rautatea in "singe" cum se zice......este si  ignoranta, ca sa nu zic altcumva. 

                                                                 VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu