vineri, 7 ianuarie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 44

              In fiecare zi traiesc...... intimplari personale......dar si intimplari din societatea romaneasca....... care pe mine nu ma lasa indiferenta. Asa ca fiecare zi are.......istoria ei......care-si lasa amprenta in sufletul meu si sunt sigura ca si in sufletul celorlalti semeni ai mei.
              Crimele din 3-4 ianuarie 2011......facute la Cernavoda jud. Constanta......vor ramine in mintea fiecarui roman care a aflat stirea de la Radio si TV sau din presa scrisa.
              Apoi interviul acordat de Dl Adian Sobaru aseara la Sinteza Zilei.......care a explicat de ce a facut gestul de a se arunca de la balconul Parlamentului.......sunt sigura ca va ramine in mintea romanului patruns de evenimentele petrecute zi de zi in viata personala..... si de cele petrecute in viata semenilor..... si mediatizate.
             Interviul televizat al Dlui Adrian Sobaru m-a impresionat foarte tare.....pina la lacrimi. Iesit curind din spital......foarte slabit.....dar cu o judecata clara......a explicat de ce a facut el gestul de a sari de la balconul Parlamentului. Isi iubeste foarte mult copiii, familia......dar este si un mare iubitor de OAMENI fiindca el insusi este UN MARE OM....a dovedit-o.....fiindca gestul pe care l-a facut.....nu l-a facut numai pentru copilul si familia lui ci si pentru ceilati copii cu dizabilitati din tara noastra si pentru familiile lor. Este un OM echilibrat cu o gindire umana si extrem de lucida care emana o caldura sufleteasca, o energie pozitiva.
            A spus ca nu regreta ce a facut......ca spera ca situatia COPIILOR AUTISTI sa se schimbe in bine, ca societatea romaneasca sa aibe in vedere si pe acesti copii cu nevoi speciale. De asemenea, s-a referit la imbunatatirea vietii celor multi si saraciti precum si la unitatea acestora. Indemna la unitate.... la schimbare.
           Lasitatea oamenilor este data de frica de a se exprima......de frica de as complica si mai tare situatia familiilor....si asa destul de zdruncinate. REVOLTA in sufletul fiecarui om de rind.....EXISTA......DAR....!
           Asa spun si eu: schimbarea sa inceapa in sufletul si mentalul fiecaruia......trebuie inlaturata frica, fatarnicia, viclenia......si oamenii sa fie UNITI pentru a actiona impotriva ingradirilor sociale care se fac de conducatorii nostri.
                                                                           VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu