duminică, 23 ianuarie 2011

Trairile launtrice........o povara greu de dus 47

               Dupa evenimentele din decembrie l989 am fost coplesita de avalansa de informatii din presa scrisa, dar si de aparitia pe piata, a unor titluri de carti, interzise la vremea aceea. Citeam presa, cumparam cartile interzise altadata......disecam orice informatie..... la care noi oamenii de rind nu aveam acces. Diverse personalitati au scris despre  "REVOLUTIA" din decembrie 1989. Cum apareau pe piata aceste carti le cumparam sau le imprumutam de la biblioteca judeteana......si citeam cu nesat. Acum procedez la fel.......numai ca preturile cartilor fiind mari in comparatie cu pensia mea....nu le mai cumpar......le imprumut de la bibloteca judeteana sau de la prietenii care le cumpara.
            Citind despre "revolutie" in cartile unor politicieni, generali de armata, participanti la "revolutie" de pregatiri diferite: doctori, jurnalisti, actori, sciitori etc......am aflat de teoria conspiratiei.....de infiintarea masoneriei in tara noastra.......si alte informatii de care nu aveam habar.
             Asa am aflat ca o parte din presa scrisa si cea vizuala.........MANIPULEAZA......populatia impunindu-se prin NEADAVAR deci prin MINCIUNA. Aparitia televiziunilor comerciale.......goana dupa cistig prin RATING si SHOW.......duce la deformarea realitatii.....la batjocorirea celor care.....poate fara voia lor.....devin subiecte de dezbatere pentru aceste televiziuni.
            Televiziunea etalon in acest sens este OTVul care prin patronul acestui post de TV...... avid de cistig prin RATING....... prosteste pur si simplu o parte a populatiei......cu informatii denaturate.....aducind pe ecran un SENZATIONAL dezgustator.......prin TITLURI MINCINOASE, neconforme cu realitatea.
            Crimele din Cernavoda fac subiectul de dezbatere al acestei TV de pe data de 3 ianuarie 2o11 in fiecare seara de la orele 20 pina la orele 3 noaptea. Realizatorul acestei emisiuni, care este patronul OTV, invita in emisiune reporterii care fac investigatiile la Cernavoda dar si alte persoane care fac tot felul de speculatii, ipoteze pe marginea cazului de la Cernavoda. Demersurile jurnalistice sunt o avalansa de presupuneri, speculatii, ipoteze, acuzatii neintemeiate care se aduc rudelor victimelor sau celor angrenati in anchetarea cazului de la Cernavoda. Este o adevarata mascarada facuta de realizatorul si moderatorul emisiunii "DD direct" pe baza SMSurilor primite de la tot felul de nebuni...... care mai mult dezinformeaza decit informeaza. Telefonic.....intra in direct..... un soi de descreierati..... care se adreseaza vulgar......si care acuza fara nici un temei.....niste parinti devastati de necaz.......care nu au nici o legatura cu crima......doar ca sunt parintii celor implicati in CRIMELE de la CERNAVODA. Este inuman sa-ti bati joc de o mama de 62 ani, neajutorata, bolnava........numai pentru ca este mama unui sinucigasi sau criminal.......deocamdata nu se stie. Pur si simplu OTV a casunat pe aceasta femeie ca si cum ea ar fi criminala.......rizind si facind misto de biata femeie. Ce vor sa afle de la ea?......nu este de ajuns ca ea sufera pentru fiul si nora ei? Invitatii realizatorului emisiunii rid si fac bascau de saracia acelor oameni omoriti. Urit foarte urit sa faci RATING inducind in eroare cu TITLURI NEADEVARATE acea parte de populatie care vizioneaza aceasta emisiune si care nu stie ca este MANIPULATA de patronul OTV.
              Aceste anchete paralele facute de OTV si de institutiile abilitate, pot fi benefice daca nu s-ar fabula foarte mult...... si daca s-ar exclude SENZATIONALUL...... din anchetele jurnalistice.... precum si acuzatiile neintemeiate. Oricum CNAul ar trebui sa se autosesizeze atunci cind se exagereaza in asa zisele ANCHETE JURNALISTICE. Prea multi nebuni isi expun teoriile, rationamentele diabolice........delirul ideatic in emisiunea "DDdirect".

Un comentariu:

minoki spunea...

Am impresia ca iti place sa te chinui singura. Sunt atatea metode sa iti faci viata frumoasa si tu te chinui uitandu-te la toti descreieratii si apoi iti faci sange rau ca nu stiu ce dobitoc de la nu stiu ce televiziune spune cine stie ce rahaturi. Ai acces la internet , ai acet blog pe mana fa-ti viata frumoasa prin el. Si eu cazusem in plasa televiziunii pana la un momentdat cand am spus singura STOP! Imi imbolnavesc singura mintea cu tot felul de prostii. Si atunci m-am reapucat de scris. Si , crede-ma ca acum ma simt mult mai bine.
sa ai o seara frumoasa!

Trimiteți un comentariu