miercuri, 18 ianuarie 2012

Trairile launtrice.........o pavara greu de dus 131


                 Prefectul de Valcea, avocatul Petre Ungureanu, cunoscut in RmValcea, mai mult pentru profesionalizmul lui in avocatura........ne-a dezamagit pe noi vilcenii......cu acea latura umana......pe care unii politicieni nu o au....... pentru dispretul pe care l-a manifestat fata de 27 persoane care au venit in audienta la dumnealui intr-o tinuta saracacioasa si cu mirosuri urite. A facut o lista cu numele acestor persoane si adresa lor......"ca nu-i mai primeste in audienta pentru "ca put a balegar, ca au miinile si hainele murdare". Lista a fost pusa pe usa de la intrarea in prefectura. Televiziunile locale dar si cele centrale au semnalat stirea......fara comentarii.......ca ceva banal.
                      Eu personal condamn aceasta atitudine a unui prefect cu pretentii de intelectual care sfideaza pur si simplu pe oamenii amariti, saraci care vin la dumnealui cu speranta ca ii va ajuta. Eu inteleg pledoaria dumnealui pentru igiena......dar de ce nu ia in consideratie gradul de saracie la care s-a ajuns......fiindca altii au furat cu nerusinare tara aceasta, care este si tara celor care "put a balegar".......voturile lor sunt bune??.......atunci cind voteaza nu mai "put a balegar''??. Deja 27 de voturi in minus......sper ca se vor destepta si cei care sunt TALPA TARII.......fiindca si ei se gindesc la viitorul copiilor si nepotilor lor.
                        Dl Prefect aveti 5 copii.....si nepoti......daca va respectati familia, parintii.......batrinii familiei si originea dvs......respectati-i si pe cei 27 oameni pe care i-ati jignit profund.V-am cunoscut la Pitesti......la un proces greu.......lasati politica.......sau faceti o politica care sa nu va pericliteze viitorul copiilor si nepotilor dvs. precum si imaginea dvs de un bun avocat si unul dintre intelectualii de marca din RmValcea.

       VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu