sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Trairile launtice.........o povara greu de dus 134

                 Ma adresez Dlui Mihai din Bucuresti..........caruia eu ii acord increderea mea........intuitia nu ma inseala.......este persoana careia putem sa ne confesam(aiurea)......din tot sufletul nostru(un fel de a zice)........fara sa avem repercursiuni!!(nu se stie)........nici vorba de a ne judeca gresit!!(nu se stie niciodata). Poate lipsa unei experiente negative ca a noastra........si virsta bineinteles........si imaturitatea.......il pune in stuatia de a nu putea sa ne dea un sfat(nici nu-l asteptam).......in rest este OK......ne incarca cu energia pozitiva de care avem multa nevoie.......desi mai mult noi vorbim. Fara sa vrem ne ajutam unii pe altii prin schimbul de idei si vibratii de un nivel "inalt".......binefacatoare.
                Este mare lucru sa ai pe cineva care te asculta!!........care nu te acuza!!.......si doar te imbarbateaza(cu falsitate)......si care foloseste puterea binefacatoare(a contrazicerii), aproape hipnotica a CUVINTULUI. Nu stiu daca studiaza psihologia, parapsihologia, ezoterismul.........dar are certe aptitudini in domeniu.......si-si poate dezvolta capacitati paranormale deosebite. Este foarte interesant........ca o personalitate in HIPNOZA ca Dl. VASILE BOLOGAN ne viziteaza blogurile tocmai din California. O MARE ONOARE. La mine si la fiica mea a intrat acum o zi iar la Dl Puiu Mihai a intrat acum citeva ore......MOUNTAIN VIEW CALIFORNIA.
                          Asa ca Dl Mihai nu intimplator ati cunoscut-o pe Adelina acum 3 ani la o masa de sah virtual si nu este intimplatoare nici "atractia" dvs. de a-mi citi blogul.......si nici tentatia mea de a va testa......fara vreo intentie rea.......ci doar o cunoastere mai profunda a unui OM(fals si rau) care din motive personale reale sau ireale intrase intr-o "hibernare" a simtamintelor, afectelor. Va doresc o "dezghetare "rapida a sentimentelor......nu numai in versuri dar si in viata de zi cu zi.......in mod pozitiv........cu acceptarea oricarui risc. Conditia: sa nu abandonati.......atunci cind poleiala dvs. mentala.......nu corespunde cu realitatea si nici cu asteptarile dvs.
                            
            VA URMA

2 comentarii:

puiu mihai spunea...

Doamna ,sincer nu ma asteptam ca voi putea produce o atat de buna impresie si ca voi avea un efect linistitor si pozitiv asupra starii dumneavoastra sufletesti.
Ma bucur mult pentru acest lucru,m-ati uns la inima!
Am sa indraznesc si eu c-un mic sfat...nu sfat..puteti sa o priviti ca pe o recomandare.
Sa nu acordati incredere deplina nimanui bazandu-va doar pe criteriul intuitiei dumneavoastra infailibile,oamenii sunt schimbatori ca si vremurile.
Singurii carora le pasa cu adevarat si sufera daca tu suferi sunt membrii familiei,pentru toti cei aflati in afara acestui cerc trebuie pastrata o marja de neincredere,asa este cel mai prudent.

Geta spunea...

Dle Puiu recomandarea dvs.mie.....va recomanda ca o persoana care gindeste negativ si care face subiectul "Inversarii psihologice". Eu cred si acum ca ne vom ajuta....avind in vedere comportamentele noastre auto-distructive....fara sa vrem "blocam" aceast sentiment de incredere in noi si apoi in ceilalti. Atit eu cit si Adelina dar si dvs....avem o inversare a polaritatii energetice in trupurile noastre care ne impinge spre regres. RE-INVERSAREA PSIHOLOGICA o putem face gindind pozitiv si practicind si alte tehnici.Deci, am inteles.....sa nu avem incredere in dvs....ati spus-o fara sa vreti. Cu alte cuvinte....sunteti mirat de increderea pe care v-o acordam. De ce?? Stiti ca nu ne puteti acorda increderea asteptata de noi?? Ne-ati judecat cumva gresit? Efectul linistitor si pozitiv asupra starii noastre sufletesti este efectul gindirii noastre pozitive....si nu faptul ca 100% noi credem ca dvs. ne intelegeti necazurile noastre, traind sau suferind ca si noi. "Impresia"buna produsa.....va surprinde?? De ce?? In interiorul sufletului dvs. nu sunteti ceea ce credem noi?? Va cunoasteti oare SINELE DVS.?? Incercati sa va cunoasteti mai bine....si atunci ne veti cunoaste, intelege si pe noi. Una peste alta invatam impreuna sa ne debarasam de gindirea negativa si de comportamentele auto-distructive. Asa este....intuitia nu ma inseala.....doar f.f.f. rar. Dl Puiu este OK. V-am "citit" bine viclenia, auto-ironia cum spuneti dvs.....doar suntem in zodia cancerului.
Ne studiem reciproc....toti trei. Oricum va fi....va doresc mult succes....si sa ajungem la un consens.

Trimiteți un comentariu