joi, 26 aprilie 2012

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 146

              Buna seara Oana. M-ai impresionat pina la lacrimi. Sunt de virsta mamei tale.....distinsa Dna Zavoranu.....si incerc sa iau atitudine fata de "linsajul mediatic" la care esti supusa tu si mama ta. Vreau sa-mi exprim revolta mea fata de emisiunea Dlui Maruta......care incurajeaza violenta verbala a fostului tau sot......mistocareala si batjocura pe care o face acesta la adresa ta si a mamei tale. Nu i-au ajuns patru/ cinci luni de emisiuni zilnice......cu blamari, denigrari, amenintari cu procese penale, mistouri, batjocura curata......acestui prezentator care acum confunda rolul lui de prezentator cu cel de "NAS". 
                Atentie Oana!! ca fostul tau sot incearca sa te "imbirlige" sa te "incaiere" cu mama ta......spunind ca tu esti la mina mamei tale acum.....neavind alta sursa de trai.....ca mama ta nu-ti da nimic nici acum.....si vezi Doamne.....de aceea mergeti la televiziuni.....pentru bani. Fostul tau sot are un caracter foarte urit, este plin de ura si razbunare......nu stie sa ierte.....este o persoana periculoasa. Iubirea lui fata de tine a fost o iubire patimasa si egoista......in niciun caz adevarata. 
                Daca ar fi fost o iubire adevarata te-ar fi iertat.....nu si-ar fi vindut viata de familie, iubirea lui......pe bani multi......in exclusivitate......atitea luni. Te-ar fi respectat. Oana ai iubit o himera. Faptele lui......vorbele lui pe la televiziuni..... dovedesc..... lipsa unui nivel de constiinta superior......pe care tu.....din fericire.....IL AI. Ieri si azi m-am uitat la emisiunea lui Maruta......pentru a vedea ce "perle" mai scoate fostul tau sot. Spunea ca pe tine nu te ataca......ci pe mama ta......dupa citeva secunde.....ridea de tine ca l-ai inselat.....si ca acum vi sa plingi pe la televiziuni. Nu a inteles nimic....din discursul tau de suflet.....suferinta ta.....durerea ta. 
                   OANA.....PRINTESA.....te rog detaseaza-te de aceasta situatie.....de acest "joc" al nasului cu finu. Eu si familia mea o sa facem o reclamatie la CNA impotriva emisiunii Dlui Maruta care incurajeaza violenta verbala, nu este echidistant....intrind cu bocancii......in viata de familie a invitatilor......pentru RATING......aducind grave prejudicii de imagine. Dna Zavoranu azi......fostul sot al Oanei si-a pus hirtii la colturile gurii.....pentru a va imita.....si pentru a arata "ca faceti spume la gura". Urit gest. OANA sa nu-l ierti pentru ceea ce va face.
          Va doresc multa sanatate......liniste si pace in suflet.

        VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu