sâmbătă, 14 aprilie 2012

Trairile launtrice..........o povara greu dedus 143

          Dupa ce cintaretul PEPE a aparut la o televiziune......neingrijit.....adica nebarbierit si nefrizat......dar si plictisit si detasat de ceea ce vorbea.......care era un subiect totusi interesant.......fiindca vorbea de RALUCA viitoarea lui sotie.......care este gravida in luna a saptea.......deci PEPE asteapta un copil........Alte doua televiziuni le-a invitat pe OANA ZAVORANU si pe MAMA EI......pentru a afla reactia celor doua.....la cele spuse......sau nespuse......de PEPE. Sigur ca OANA care-l cunoaste mai bine pe PEPE a spus ca este nefericit......ca n-a vorbit de iubirea lui pentru RALUCA si nici de......un copil dorit. M-a impresionat cind OANA a lacrimat si a spus ca-i pare rau ca ei doi nu au ramas prieteni dupa despartire......PEPE refuzind sa mai vorbeasca cu ea.......ci doar pe la televiziuni.......cu mare ura si razbunare.
          Reactia lui PEPE la emisiunea lui Maruta a fost foarte dura. Desi a venit barbierit si frizat......si a incercat sa vorbeasca de "iubita" lui RALUCA si de copil......era clar ca poza intr-o persoana fericita. Foarte usor si-a dat "arama pe fata" si a inceput s-o ameninte pe OANA cu procesele penale. Este incapabil sa inteleaga sensibilitatea OANEI.......precum si RAFINAMENTUL EI.
          PRINTESA de ce te complici???. Mama ta a avut dreptate cind a spus ca este diferenta mare intre tine OANA......si Pepe. Educatia primita......scoala......nu ma refer la "scoala vietii" lui PEPE.......ci la RAFINAMENT......CLASA. Te injosesti cu un astfel de om.......care nu pricepe ca a avut linga el o PRINTESA......pe care nu a stiut s-o pretuiasca. Tu ai cautat in alta parte ceea ce el nu era capabil sa-ti ofere. Daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar fi facut ce a facut.......adica te-a facut de ris pe la televiziuni.......s-a razbunat ca cel mai  "rau" si "prost" om. Toate necazurile pe care le-ai avut tu cu "vrajitoarele" se datoreaza si lui PEPE si familiei lui. RACII sunt foarte razbunatori si neiertatori atunci cind sunt "inselati" in iubirile lor posesive si egoiste.......asa ca OANA n-ai ce regreta de la acest "OM RAU" si de NEINDUPLECAT........care te-a facut de ris peste tot......si care te-a pedepsit cu cea mai crincena URA. 
    Cind IUBESTI CU ADEVARAT........IERTI SI TRECI CU VEDEREA peste tot......defecte, infidelitati......greseli inerente in viata.

         VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu