sâmbătă, 14 decembrie 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dua 194


                  OARE POLITICIENII stiu ca cei mai multi isi duc amarul de pe o zi pe alta? Stiu oare ca batrinii mor cu zile.....din cauza ca nu au bani sa-si cumpere medicamentele......si sa se hraneasca cum trebuie? ca tinerii iau calea pribegiei......de unde poate nici nu se mai intorc vii? ca sclavia se instaleaza incet, incet? ca a crescut criminalitatea......dar si numarul sinuciderilor? ca justitia "ajuta" pe unii in detrimentul altora? ca se fura cu buna stiinta bogatiile tarii? ca nu exista respect pentru cei care au muncit 30-40 ani pentru statul roman si acum primesc pensii de nimic? ca spitalele rominesti sunt focare de infectii......?.......si multe alte intrebari pe care le-as pune......dar ca o buna crestina.....ma opresc aici......DORINDU-LE MAI MARILOR TARII CA IN VIATA ASTA SA AIBA PARTE SI D-LOR DE CE TRAIM NOI ACUM......ADICA O VIATA DE MIZERIE SI BATJOCURA!!

               INDEMN TINERII SA CONSTIIENTIZEZE CE SE PETRECE ACUM.......PENTRU BINELE VIITORULUI LOR!! VOUA......TINERILOR VA UREZ SARBATORI LINISTITE SI BOGATIE IN SUFLET.....DAR SI CELOR IN VIRSTA LE UREZ MULTA SANATATE SI PUTERE CA SA TREACA PESTE ACESTE VREMURI GRELE!!


                   PENTRU EXISTENTA ZILNICA unii semeni ai nostri se dedau la tot felul de chestii josnice pentru ei si familiile lor. Dar de ce? Fiindca trebuie sa traiasca si ei intr-un fel......daca locuri de munca nu sunt. Patronii profita de situatia actuala.....si-i exploateaza pe cei care si-au pierdut locurile de munca din diverse motive. Plata la negru nu va spune nimic?? EEEE.....SI ACESTOR PATRONI LE DORESC SA AIBA PARTE IN VIATA ACEASTA DE MIZERIE SI BATJOCURA!!......
    

                      RUDELOR FOSTULUI SOT CARE-MI SICANEAZA FIICA LE DORESC SA AIBA PARTE DE TOT RAUL PE CARE L-AU FACUT DE ALUNGUL CELOR 33 DE ANI FIICEI FRATELUI LOR!!

                           DUSMANILOR SI CHIAR PRIETENILOR LE DORESC SARBATORI DUPA CUM LE SUNT GINDURILE DE CURATE!!


                          CITITORILOR BLOGULUI MEU LE UREZ SARBATORI FERICITE!!

                    DLUI PUIU MIHAI SI FAMILIEI LE UREZ SARBATORI CU SANATATE SI VOIE BUNA!!

         VA URMA

Un comentariu:

puiu mihai spunea...

Va multumesc pentru urari, doamna Geta,si eu va doresc sa petreceti sarbatorile de iarna in liniste impreuna cu Adelina si fratii dumneavoastra !

Trimiteți un comentariu