miercuri, 18 decembrie 2013

Trairile launtrice......o povara greu de dus 195


                             DECLARATIILE OAMENILOR POLITICI......care sunt si lideri de partide......pentru mine sunt adevarate provocari la comentarii. Sigur ca noi cei din public avem dreptul sa-i comentam.......pentru tot ceea ce fac si spun......acesti oameni politici votati de popor......care sunt la cirma tarii. Eu care stau foarte mult in fata televizorului fiindca sunt pensionara dar si semi imobilizata......ii prind foarte repede pe politicienii care umbla cu "cioara vopsita".....maiiiii.....da mint astia.....de sting.
                                      Este unul care minte de crede si el ce minte. Urit foarte urit ca foloseste minciuna ca sa ne prosteasca......sau poate asa ii este felul, firea, stilul. Pe linga acest mare defect mai are doua trei.....tot atit de grave.....adica ridica tonul si imediat ii repede pe cei cu care vorbeste......ca un despot......si a facut si o obsesie pentru presedintele tarii......ce mai......este multa aroganta, duel de orgolii, mindrie si prostie cit cuprinde. Sa vii la televizor la ora de virf......cind se uita milioane de oameni......si sa minti.....este degradant.
                                   Stiu ca se minte in politica......dar nici asa pe fata. Omul acesta pentru mine nu mai are valoare......chiar daca realmente ar fi un om valoros. Ma indoiesc ca n-ar avea memoria celor spuse in public. Daca foloseste MINCIUNA CA STRATEGIE......chiar in public.....asta nu este o strategie.....ci o lipsa de diplomatie. Oare poporul a fost legat la ochi cind a votat?.....sau nu a avut alternative?
                                     Alternative au fost......si sunt......dar pestele mare inghite pestii mai mici si la propriu si la figurat.....ii ascunde pe la puscarii dupa ce se folosesc de ei.
                                   Ca multi altii sunt indignata de stirea ca Dl Dan Diaconescu.......la prima instanta a fost condamnat la 3 ani cu executare pentru santaj. Mai are dreptul la 3-4 cai de atac.....pina la decizia finala dar in acest timp multe drepturi ii sunt interzise.
                                   ACEST MARE OM DE TV. a fost tradat de unii angajati ai OTV al carui patron este.....dar si de politicienii pe care i-a primit toata ziua buna ziua in televiziunea dumnealui......si chiar de oameni din partidul PP DD al carui fondator este.
                         Ma intreb daca acestor oameni care l-au tradat.....le functioneaza cum trebuie constiinta?......ei care au mincat o piine din mina dlui Dan Diaconescu......si o piine foarte buna.
                                                Fac un apel la bunatatea Dlui europarlamentar Corneliu Vadim Tudor:
                      SA NU-L LASE LA GREU PE PRIETENUL MAI TINAR DAN DIACONESCU.


       VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu