vineri, 6 decembrie 2013

Trairile launtrice........o povara greu de dus 193


                         Stirea ca Dl Dan Diaconescu fondatorul partidului PP-DD.......MARE OM DE TV......va face puscarie pentru santaj?......9 ani cu executare?.......propunere facuta de procurori......M-A INDIGNAT. Aceasta propunere a procurorilor s-a dezbatut pe un post de TV in cadrul unei emisiuni. S-au spus atitea rautati......incit mi s-a facut "scirba".....nici nu mai vreau sa aud de unii oameni politici de la putere care cred ca daca ii baga la "zdup" pe cei care le fac publice afacerile lor murdare......adica ne vorbesc noua poporului despre coruptii din guvern si nu numai......poporul nu mai afla ce fac ei.....OAMENII POLITICI!!!!
                         Cu siguranta se vor gasi altii care vor face dezvaluiri despre coruptia la nivel inalt. Dl Dan Diaconescu este cercetat de patru ani pentru......santaj?......de ce oare tocmai acum......se judeca?......si de ce procurorii cer condamnarea la 9 ani cu executare?......fara niste probe plauzibile?.......de ce oare din dosar s-au sustras acte doveditoare a contrariului depuse de avocatii Dlui Dan Diaconescu?
                           Pe cine credeti ca a deranjat Dl Dan?.......de la putere? Pe cei care fac privatizari pe spaga?......sau pentru ca ar candida la europene sau la presedentie?
                            Adevarul este ca OTVul prin DD a facut dezvaluiri foarte curajoase despre politicieni corupti......care s-au rotit la "furat"......si care acum se razbuna direct sau indirect......pe acest......MARE OM DE TV.....care este invidiat si de colegii de breazla......care l-au copiat in totul.......si acum il ataca. Cine il ataca pe DD?.......televiziunea care-i face jocul "omului de la guvern" care "minciuneste" poporul cu nerusinare. Sunt convinsa ca daca DD o lasa "moale" cu politicul......se rezolva si partea cu......"condamnarea". Ii vor pe perlamentarii PP-DD......pentru a forma o majoritate in cazul ruperii de aliati.
                                 Cu alte cuvinte se vrea "inchiderea gurii lui DD".......iesirea lui din politica dar si din lumea televiziunii. Oamenii de la putere se folosesc de tradatorii lui DD din partid.....dar si de tradatorii care au mincat o piine din mina lui DD......care acum cu nerusinare fac turul televiziunilor pentru al ataca pe DD.
                                      DD este un lider.....din lumea presei vizuale.......un adevarat profesionist in domeniu......este incomod unora......dar pentru noi fanii si electoratul PP-DD.......este o VALUARE.


       VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu