joi, 19 decembrie 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 196


                             ZI DE ZI suntem patrunsi de fel de fel de unde cu fel de fel de actiuni.......apoi gindurile noastre care ne fac viata un rai sau un iad. Asa ca noi nu trebuie sa gindim de rau pe nimeni si nu trebuie sa ne lasam subjugati de pornirile sufletesti care pe linga cele bune mai contin si ce este mai rau in firea omeneasca......deci ceea ce este lumesc. SPIRITUL NOSTRU......al fiecaruia......este acea energie.....suflu divin......care face legatura cu cele mai inalte niveluri ale universului. El contine toate informatiile sub forma de imagini......la care noi nu avem acces.....decit in anumite situatii: somn, hipnoza. 
                          Gindurile noastre se propaga in univers sub forma de unde. Ginditi-va ca noi oamenii gindim mai mult rau decit bine......adica negativ.......oare ce se intimpla cu acele unde negative?......oare nu inconjoara planeta noastra cu energie negativa? 
                          SPIRITUL nostru sau EUL nostru ne da solutia la multe probleme nerezolvate in viata de zi cu zi......ne ramine doar sa-l ascultam.......pentru asta nu trebuie sa ne impotrivim credintei noastre ci doar firii omenesti care ne indeamna de cele mai multe ori la greseli. Asa ca gindirea negativa il distruge pe om ci nu-l inalta. De aceea se spune ca daca gindesti negativ viata ta este un iad iar daca gindesti pozitiv viata ta este un rai. Asta am observat si eu ca atunci cind gindesc negativ......nu numai ca atrag in jurul meu persoane rele dar ma doare ficatul, fierea......intr-un cuvint imi merge rau.
                                Daca nu observam fenomenul suntem tentati sa dam vina pe X pe Y pe magie, atacuri energetice, atacuri psihice, pe orice altceva......numai pe noi nu dam vina.......cei care suntem vinovati de gindirea negativa. Gindirea trebuie tinuta sub control fiindca forta gindului poate face bine dar mai ales rau.
                                  Trebuie sa comunicam......sa ne eliberam de toate gindurile.......pentru a nu ne intoxica sufletul. Nu trebuie sa ascundem gindurile care ne macina......nu trebuie sa ne fie rusine sau frica de gindurile noastre......trebuie doar sa le controlam......si sa spunem STOP GINDIRII NEGATIVE.

          VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu