luni, 27 septembrie 2010

Trairile launtrice....................o povara greu de dus XXIV



                   MA ADRESEZ CELOR DIN RM VALCEA care imi viziteaza si imi citesc blogul............in special celor care isi cauta un loc  de munca. Daca isi gasesc loc de munca la un MAGAZIN DE PRODUSE NATURISTE .... sa negocieze de la inceput programul de lucru fiindca sunt magazine ai caror patroni pretind vinzatorului dupa semnarea contractului de munca sa lucreze simbetele si duminicele fara plata iar programul  de la 9-17 in fiecare zi inclusiv simbetele si duminicele.......mai ales acolo unde lucreaza doar un vinzator iar patronii care sunt si ei angajati ai I.I (adica intreprindere individuala) nu desfasuara un program de 8 ore pe zi ci doar 3 ore pe zi. De asemenea sa discute inainte de semnarea contractului de munca ce are el de facut ca vinzator fiindca tot dupa semnarea contractului de munca patronii au pretentia ca vinzatorul sa recomande produsele naturiste ca un medic naturist, biolog sau asistent de farmacie.........adica substantele pe care le contin, dozajul si pentru ce  afectiuni se folosesc. Normal si legal vinzatorul vinde ce cere cumparatorul in functie de recomandarea doctorului naturist......... ci nu recomanda vinzatorul produse pentru inima, ficat.....sau pentru diabet,hepatita pentru slabit. Aici nu se vind chiloti, maieuri ci produse naturiste pentru diverse afectiuni.........trebuie ca vinzatorii sa fie pregatiti in domeniu pentru a recomanda ca un doctor naturist sau asistent de farmacie. Patronii pentru a cistiga angajeaza oameni fara pregatire de specialitate.......le ofera salariul minim si apoi le impune vinzatorilor sa invete in citeva zile ce altii studiaza in 3-4-5 ani de facultate. Oamenii sunt nevoiti sa accepte oferta patronului ca nu au incotro........trebuie sa supravietuiasca....... dar dupa aceea patronul vine cu pretentii..... il preseaza pe vinzator sa faca performanta la vinzarile zilnice.........sa invete sa recomande produsele naturiste ca un medic naturist........sa lucreze simbetele si duminicele fara plata........ca el a investit in marfa si trebuie sa recupereze investitia........ intr-o zi daca s-ar putea. Daca vinzatorul refuza si vrea sa plece prin demisie sau incetarea contractului de munca prin acordul partilor.........il scoate lipsa ca sa nu-i dea salariul muncit........il jigneste.......si-l azvirle din magazin. OPC din RmVilcea are reclamatii din partea cumparatorilor care au cumparat produse naturiste recomandate de nespecialisti...... care le-au facut mai mult rau decit bine.......desi se spune ca produsele naturiste nu fac rau..... adica nu au contraindicatii. BA DA........va spun din experienta mea care am ajuns la operatie din cauza unei recomandari aiurea a unui produs naturist.


                ATENTIE! dragi concitadini cind vreti sa va angajati la astfel de patroni.... pusi pe capatuiala.... si care nu tin cont  de drepturile angajatilor.
                ATENTIE! institutii ale statului  ITM, GARDA FINANCIARA fiindca se  incalca drepturile salariatului......se vind marfuri fara factura de contrabanda.
                ATENTIE! ca au murit tineri la munca prin epuizare fizica si psihica pentru ca patronii i-a folosit la maxim...... fara sa le dea posibilitatea acestor tineri sa se recupereze fizic in zilele de odihna prevazute de codul muncii.     

                  VAURMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu