miercuri, 28 septembrie 2011

Trairile launtrice......o povara greu de dus 107

                      Urmaresc cu foarte mare atentie emisiunea lui Tudor Barbu pe OTV.......care dezbate impreuna cu telespectatorii subiecte foarte interesante. Telespectatorii vin cu informatii inedite......isi dau cu parerea.....comenteaza cu responsabilitate si multa cunoastere......in vederea gasirii adevarului. Am remarcat citeva nume care comenteaza frecvent.......dar vin si cu informatii noi......care prezinta un real interes pentru toti telespectatorii care urmaresc emisiunea lui Tudor Barbu. In felul acesta......atit tinerii......cit si noi oamenii de rind......care suntem preocupati mai mult de partea existentiala .......aflam adevarul istoric......si adevarul in general. Este bine sa stim si noi ce se intimpla in lume......pe planeta......care sunt cei care ne decid soarta noastra. De asemenea trebuie sa stim......si noi......cei cu posibilitati financiare limitate.......care nu ne permitem sa cumparam o carte........ce se intimpla cu........ DEMOCRATIA.......cea mult rivnita de romani.
                    In provincie bibliotecile nu au buget pentru a achizitiona carti......de mare interes pentru cititorii fideli. Ar fi o posibilitate......dar redusa.......de a citi pe internet. Eu am mai cumparat carti.......insa de citiva ani nu mai cumpar fiindca nu-mi permite "buzunarul"......dar citesc pe internet tot ce gasesc si ma intereseaza.
                    Deci, emisiunile lui Tudor Barbu.......si dezbaterile lui cu telespectatorii.......ne deschid ochii in multe privinte. Sa stiti ca si cei de la  TALPA TARII  GINDESC! la soarta lor ca popor.....si pot face un curent de opinie......le lipsesc, doar......niste lideri.......buni patrioti.....cu putere de convingere......si devotati poporupui pe care-l vor conduce.

      VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu