sâmbătă, 1 octombrie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 108


                    CREDETI-MA.......ca este foarte greu sa-ti depasesti conditia.......pe proprile-ti puteri. Nu este suficienta inteligenta si nici frumusetea fizica si sufleteasca.......ai nevoie de oameni......de acei OAMENI ADEVARATI!. NU DE PROFITORI......de oameni care sa cistige de pe urma ta. Fiecare are calitatile lui......fizice, sufletesti, intelectuale......si este singurul proprietar si beneficiar al acestor calitati. Nimeni nu are dreptul asupra ta .......SA TE VINDA......SA TE CUMPERE. Ce vad la televizor......aproape pe toate canalele.......in legatura cu surorile: Monica, Ramona si Alina Gabor.......ma uimeste. Din start va spun ca sunt de partea lor......niste tinere frumoase, inteligente......dar fara indrumatori bine intentionati. TOTI AU CAUTAT SA PROFITE!......intr-un fel sau altul......de pe urma acestor tinere.....calcindu-le in picioare DEMNITATEA SI ONOAREA LOR........SI A PARINTILOR ACESTOR FETE......VENITE DIN PROVINCIE IN CAPITALA......SA-SI IMPLINEASCA VISELE LOR ADOLESCENTINE!.
                 URIT!  FOARTE URIT!.  PRESA MONDENA........CISTIGA SI EA DE PE URMA MONICAI SI A RAMONEI!. TELEVIZIUNILE......LA FEL......PRIN RATINGUL.......PE CARE-L FAC!!!......ACESTE FETE! Plata lor nu este pe masura RETINGULUI facut de televiziuni. Mai folosesc si reporteri care sa "spioneze" viata privata a acestor fete......cu complicitatea fostului sot al Monicai.......care plateste....... pentru a le denigra......si a le "duce in zona prostitutiei". Asocierea........fostului sot al Monicai cu personajul de la BACAU......faimosul DAMASCHIN........mi se pare o murdarie ordinara........practicata de acest fost sot al Monicai pentru a le........EXPEDIA DIN CAPITALA........amenintare pe care a facut-o si fostul socru al Monicai pe televiziune. Acesti bogatani.......se mindresc cu fata facuta de Monica.....dar fara scrupule o "murdaresc" cu tot felul de cuvinte denigratoare. Niciun ziarist......nu a aratat sensibilitatea acestor fete.....doar "bataia de joc" a unor profitori.....ca sa nu zic.......PESTI DE LUX!.
                  PRESA ar trebui sa scrie despre personajul DAMASCHIN.......si interesul lui. Autoritatile statului ar trebui sa se autosesizeze.......ce se intimpla cu aceste Agentii de Modelling care recruteaza fete in alte scopuri......decit MODELLINGUL. Sa cerceteze pe acei PESTI DE LUX care aduc fete din provincie pentru a le plasa la BOSTOROGI CU BANI. Abia astept sa citesc cartea Monicai......care va dezvalui multe mistere.......considerate azi.......dar cu siguranta adevarurile vor iesi la iveala. Tenacitatea acestor fete......ma face sa cred ca vor reusi sa "invinga".......pina la urma........cu inteligenta si frumusetea lor fizica si sufletesca.
                BUNUL DUMNEZEU  SA LE AJUTE!  sa iasa din "labele" acestor escroci.......si din "GURA PRESEI". Din tot sufletul imi doresc ca Monica sa-si obtina fiica......pentru crestere si educare. Oricum va dispune legea........IRINUCA cind va creste........il va judeca aprig pe tatal ei......care va ramine fara fiica.......fara mostenitorul rivnit......fiindca doar asta si-a dorit de la Monica. Nu a dovedit cu nimic ca a iubit-o pe Monica......a ris cit a putut de ea.....de surorile ei......de parintii ei. Vom mai auzi de "BOGATANUL"acesta......batrin, rau....... si profitor. Este parerea mea.....numai din ce am vazut la TV. si am citit in ziare. Se vede cit de instruit este......si MASSON.......fiindca recurge la tot felul de viclenii.......siretlicuri pentru a ponegri.....niste fete nevinovate.....venite din provincie pentru a-si implini visele lor.....nevinovate. Se lupta cu cineva mai "slab".......ca potential financiar. Unde este respectul acestui bogatan pentru o femeie......frumoasa si tinara......care i-a daruit o fiica???........si pentru noi......publicul telespectator care trebuie sa-i "inghitim" minciunile si toate manevrele de bogatan ???.....care ne sfideaza pur si simplu cu remarcile lui ironice. HALAL OM!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu