duminică, 19 ianuarie 2014

Trairile launtrice.......o povara greu de dua 202


                      Televiziunea care cere pareri......unor personalitati europene ca Watson Graham si Ross Bigam.....punind intrebari din partea presei romanesti......in totalitatea ei......greseste......fiindca este gindirea unei televiziuni......si intrebarile unor moderatori de emisiuni ai acestei televiziuni care dezinformeaza populatia incitind-o impotriva presedintelui tarii si a familiei acestuia. 
                         De asemenea initiativa de a face petitii care sa fie semnate de populatie este tot a acestei televiziuni care manipuleaza telespectatorii pentru a semna acele petitii in vederea discreditarii presedintelui tarii peste hotare dar si in tara. Cu ce scop Dlor Moderatori???
                      Moderatorii acestei televiziuni isi permit sa batjocoreasca si sa umileasca sapte jurnalisti invitati la o alta televiziune numai pentru faptul ca ei gindesc altfel decit ei. 
                     Deci.....voi nu aveti adevarul de partea voastra fiindca se stie pentru cine lucrati. Asa ca nu va mai laudati cu audienta si nici cu dezvaluirile pe care le veti face......ca dati in judecata pe cei care va contracareaza...... pentru ca nu procedati corect.
                  Incetati voi mai intii.......a-l mai ataca pe presedintele tarii si pe familia lui fiindca voi jigniti, insultati si calomniati, acuzati si improscati cu noroi.......in numele poporului......de cind sunteti voi glasul si ecoul poporului roman?
                       De ce va folositi de popor pentru rafuiala unui singur om cu presedintele tarii???.
                     Voi va vedeti si va auziti ce spuneti la televizor impotriva presedintelui tarii???......balacarindu-l in ultimul hal. Ce constiinta aveti voi??......pe ce nivel al constiintei va aflati??



      Va URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu