marți, 21 ianuarie 2014

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 203


                               Sunt revoltata de ce se intimpla in ROMANIA NOASTRA.......nimic nu mai este in regula.......neputinta, rea credinta, prostie, indolenta??? De ieri seara 20 ianuarie 2014 traiesc momente de incordare, emotii de neexplicat.
                                  Butonez pe toate canalele de televiziune.......si cu uimire constat ca dezbaterile care se fac pe marginea evenimentului intimplat ieri 2o ian.2014 in jurul orei 15:4o'? care s-a soldat cu doi morti.....aduc in prim plan "O ROMANIE BEZMETICA" cu autoritati foarte prost organizate, nepregatite pentru situatii de urgente......adevarate catastrofe.
                          STS, ROMATSA......autoritatile locale precum si cele centrale au dat dovada de o bilbiiala totala in localizarea punctului de prabusire al avionului........noroc cu localnicii din comuna HOREA JUD.ALBA care au reperat avionul prabusit si si-au oferit priceperea lor de oameni simplii in ajutorarea, salvarea celor cinci supravietuitori. 
                 Acestia sunt patru doctori renumiti......virfuri ale chirurgiei romanesti si copilotul......toti cinci cu traumatisme fizice si psihice. Cei doi morti erau pilotul ADRIAN IOVAN si o tinara de 23 ani AURA ION studenta in anul cinci la MEDICINA MILITARA care participa ca voluntar alaturi de cei patru doctori consacrati la prelevarea de organe.......donator fiind o doamna din Oradea care intrase in moarte cerebrala si prelevarea trebuia facuta urgent. Acesti OAMENI SALVATORI DE VIETI au devenit insasi ei victime. Fenomenul de degivrare a dus la pabusirea avionului in Muntii Apuseni.
                            In timp ce avionul era prabusit.......primul ministru era invitat la B1 TV preocupat de "atacul" la presedintele tarii......ci nici decum de "treburile tarii". Moderatoarea ii punea intrebari pertinente iar primul ministru raspundea pe un ton ironic si zeflemitor cu glume de prost gust.......ca cea de lauda a televiziunii si a moderatorului care sistematic il ataca pe presedintele tarii.......dar si pe ziaristii care gindesc altfel decit ei.
                       M-a indignat atitudinea primului ministru fata de jurnalistii adevarati.......dar si atitudinea acelor "asa zisi jurnalisti" care au facut o obsesie din "atacul la presedintelui tarii" incitind telespectatorii asupra presedintelui tarii si asupra familiei acestuia. De asemenea m-au indignat si acei "sefi" factori de raspundere locali, de la ministerele de resort.......de la guvern care trebuiau sa coordoneze operatiunea de salvare a supravietuitorilor in cazul avionului prabusit cu sapte oameni la bord. Masurile luate dupa ce au murit doi oameni, care ar fi putut fi salvati, daca se intervenea in timp util......nu mai au valoare fiindca acei oameni morti nu mai pot fi adusi la viata. Sefii institutiilor statului nu trebuie numiti pe criterii politice ci pe criterii de competenta.
                       Politicienii trebuie sa fie mult mai responsabili fata de soarta ROMANIEI......pe care au adus-o pe marginea prapastiei.......sa lase orgoliul, mindria, ura si razbunarea.......si sa actoneze ca niste oameni normali cu multa seriozitate si competenta.......fara patima si viclenie.


     VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu