vineri, 17 ianuarie 2014

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 201


                             CA SIMPLU CETATEAN AL ROMANIEI daca exprimi doar pareri despre clasa politica.......si nu treci la actiuni concrete.......nu rezolvi nimic. Politicienii de la putere fac tot ce stiu ei......si fac numai greseli. De 24 de ani se rotesc cam aceeasi oameni politici......unii dintre ei.......cum se face......ca tot la putere sunt.......si care nu permit "patrunderea" celor mai capabili la "virful" partidelor care sa aduca un nou "curent"......in GUVERNUL SI PARLAMENTUL ROMANIEI.
                             Spectacolul oferit si regizat de unii politicieni de la putere......este prost jucat de actori politici amatori. Incepind cu 6 ianuarie 2014 au inceput atacurile asupra presedintelui tarii si asupra familiei acestuia. O televiziune ataca presedintele tarii aproape in toate emisiunile pe care le emite. Moderatorii emisiunilor acestui post de TV. sunt atit de porniti asupara presedintelui tarii ca se vede pe fata lor ura si patima cu care-l ataca pe presedinte si pe familia acestuia. Sunt atit de afectati parca ei personal ar fi avut un conflict direct cu presedintele. Eu am inteles ca sunt platiti pentru asta dar nu le inteleg inversunarea, ura si patima cu care fac atacurile......si nu inteleg de ce dezinformeaza populatia acestei tari. Cei care fac atacurile au vreun interes anume??? intreb si eu.....unde este constiinta voastra fratilor??
                                  Cei doi lideri ai aliantei s-au "aruncat in derizoriu" unul pe altul la TV. si apoi s-au aliat din nou pentru a-l ataca pe presedintele tarii. Moderatorii de la TV care-l ataca pe presedinte au inceput atacurile si asupra a sapte jurnalisti invitati la alta televiziune......cu un limbaj suburban.......de toata rusinea.
                             Ma intreb de ce CNAul nu-i amendeaza pe cei care au transformat emisiunile lor de dezbateri in emisiuni de scandal si de atacuri......cu insulte, calomnii si alte mahalagisme??
                         Este foarte bine ca JUSTITIA isi face treaba si ca judeca si dosarele politicienilor......dosare care se cam prafuisera prin sertare. Trebuie sa se faca "o curatenie" si in rindul BARONILOR ZONALI dar si in rindul celor de la CENTRU care incalca legea "acoperindu-se" unii pe altii.
                                              Clasa politica trebuie sa se schimbe ca mentalitate si gindire......sa nu se mai invinuiasca partidele intre ele......fiindca puterea da vina pe opozitie......si invers......sa treaca la treaba sa mai faca ceva si pentru poporul care i-a votat......si care acum traieste intr-o mare mizerie.


   VA URMA
              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu