marți, 7 ianuarie 2014

trairile launtrice........o povara greu de dus 2oo


                           Ca simplu cetatean imi exprim si eu parerea despre unii politicieni care apar mai mult la TV decit sa faca ce au promis poporului care i-a votat. Ieri 6 ianuarie 2014 a primit "BOTEZUL JURIDIC PE 2014" Dl Adrian Nastase fost prim-ministru care a fost condamnat pentru luare de mita la 4 ani inchisoare. 
                           Vai ce tam-tam pentru PSDisti......pareri de rau.....rugaciuni la Dumnezeu etc. Televiziunile toate.......care de mai care sa prezinte "evenimentul"cit mai impresionant. Ocazia cea mai buna pentru PSDisti......de al face praf pe presedintele tarii.....si sa faca o campanie electorala pe seama condamnarii lui Nastase. Ce urita este politica asta.......ce "murdarii" ascunde.
                         Primul Ministru.......la ORA DE VIRF pe RTV......il ataca dur pe presedintele tarii acuzindu-l de imixtiune in justitie......de: citez "fabricarea dosarelor lui Nastase si de condamnarea lui politica". Eu una nu cred nimic din ce a spus primul ministru la adresa presedintelui......ca "a fabricat dosare".....ca Nastase Adrian a fost "condamnat politic" ci nu pentru niste infractiuni dovedite. Acest tinar prim ministru si-a permis sa-l insulte si calomnieze pe presedintele tarii.......si nu numai......spunind ca este: citez "iresponsabil, paranoic, timpit.....ca presedintele: citez "fura de 10 ani tara aceasta".....si.....cum am mai spus......nu numai pe presedinte......dar si pe Dna Monica Macovei.......spunind ca: este "fascista".
                                 Rusinos ca niste protestatari in numar de zece persoane sunt mutati de colo colo pentru a striga lozinci la adresa presedintelui tarii ca: "iesi afara javra ordinara" si alte insulte si calomnii. Credeti ca noi nu ne-am prins ca acesti "protestatari" sunt platiti sa strige asa......ca ei habar nu au de ce striga asa impotriva presedintelui tarii. Lipsa de respect si omenie......multa ura si multa razbunare.
                       Pe TV. ANTENA 3 alt PSDist......adica Madalin Voicu il insulta si calomnia pe presedintele tarii zicindu-i: citez "CICLOP, ANIMAL, QUASIMODO, JUPINUL JUSTITIEI etc.
                         ATITA URA SI PROSTIE LA POLITICIENII ASTIA........CA MA INGROZESC.
                              ORGANIZMELE INTERNATIONALE CE FAC??? NU INTERVIN???
                        UN PRIM MINISTRU CARE SE BATE CU JUSTITIA PENTRU PENALII DIN PSD!!!.....PAREREA MEA FORMATA DIN PRESA SCRISA SI CEA VIZUALA!!!
         
             VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu