duminică, 31 octombrie 2010

trairile launtrice..........o povara greu de dus XXXII

          Rostul greutatilor, necazurilor in viata este acela de a intari spiritul. Daca ai o experienta bogata..... fie negativa sau pozitiva..... ai avantajul de a te descurca mai usor in viata..... prin acea intelepciune capatata dealungul anilor.....dar si o evolutie spirituala.....care este unul din scopurile vietii. Deci, eu indemn pe cei care au o viata monotona sa se elibereze de aceasta..... trecind la o viata dinamica......cu multa adrenalina.
         Viata este si asa scurta...... nu o dormiti.....cum se spune in popor. Fiti activi.....chiar daca aveti servici......dupa servici nu va rezumati doar la treburile administrative la domiciliu.....acestea tot se fac......din mers......NU LINCEZITI! 
        Eu sunt pensionara......sunt infirma.....ma deplasez foarte greu, dar cu toate astea, ma duc la Clubul pensionarilor, merg la biblioteca judeteana, merg prin magazine, intru in vorba cu vinzatoarele, mai schimb o parere doua, merg in vizita la diverse cunostinte. Imi place sa traiesc in actualitate.....sa comunic pe diverse teme. Nu stau acasa.....numai sa gatesc si sa fac curat.....eventual sa mai dau un telefon doua pentru a-mi mentine relatiile. Urmaresc anumite emisiuni la anumite posturi de televiziune, ascult anumite conferinte pe computer, foarte interesante, ascult cursurile de REIKI ale lui Dragos Octavian Argesanu.......precum si cursurile lui Ion de la ELTA care vorbeste despre cele zece legi ale universului.......tot pe computer.... si in direct. Cautati sa aveti cit mai multa comunicare cu familia, colegii, prietenii......daca puteti sa activati pe la diverse organizatii....  fie si voluntar......pentru a cunoaste oameni de diverse pregatiri si din diferite categorii profesionale. Intotdeauna realitatea este alta decit o percepem fiecare in mediul in care traim.
      Recomand celor tineri.... care au ajutor din partea familiei... sa profite de acest ajutor......fiindca este o mare inlesnire.... cind mama face menajul.... iar tata te indruma in probleme de viata.... fiind si un sprijin moral.....SA NU PIARDA TIMPUL.... LINCEZIND!.......sa fie activi.....dinamici......acumulind o experienta bogata... care sa le permita manifestarea lor in viata..... si evolutia lor spirituala

VA URMA            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu