miercuri, 29 mai 2013

Trairile launtrice......o povara greu de dus 167


                            
                    In ultimile 12 postari am relatat o situatie trista......care pentru mine si fiica mea poarta amprenta trecutului.....care trecut......se adevereste ca este......si mai trist si dureros......acum.
              Imi pun intrebarea.....ce cautam noi.....adica eu si fiica mea......in toata aceasta mizerie umana?.....in care se zbat rudele apropiate (surori) ale fostului meu sot.....in "lupta" lor de a pune "labele" pe averea lui?......De ce URA SI RAZBUNAREA au reactivat o data cu boala fostului meu sot?.....De ce aceste rude actioneaza ca si cum el ar fi in pragul mortii?
                   Dupa 30 ani de la despartirea de fostul sot......dupa accidentul vascular ischemic suferit de el in luna februarie 2013 si imposibilitatea de a se mai deplasa.....probabil o perioada de 6 luni sau mai mult......dupa zeci de ani de indiferenta totala fata de propria-i fiica......s-au trezit asa cu totii.....prieteni, dusmani, surori si alte rude.....si chiar fostul sot......ca are o fiica pe care acum.....asa brusc.....o recunosc cu totii.....ca fiica a lui Mister Gigi.....si ca ar fi bine sa aiba grija de el!!!!.....dar si fosta nevasta......adica eu.....care dupa 30 ani.....sa ma impac cu el.....asa cum isi doresc altii.....pentru a avea grija de el in apartamentul meu.....proprietate personala. Bai fratilor......credeti ca s-a intilnit "hotul cu prostul"?.....dupa atita timp?
                Este intr-un moment greu al vietii lui.....fostul sot.....depinde cu totul de cineva.....dar nu este pe moarte. Rudele vor averea lui.....dar fug de obligatii......si abia acum si-au adus aminte cu totii......ca fostul sot are o fiica.....dupa ce 32 ani......ei au beneficiat de tot ce a avut mai bun fostul sot.....iar fiica lui nu a avut acces nici in viata lui.....in sufletul lui......si nici in casa lui atit de "disputata".
            Nu incercati sa speculati sentimentele unei fiice abandonata de propriul tata.....si nici starea de dependenta a fostului sot......fiindca nu este uman.....nu-i mai furati din bunurile lui.....lemne, vin, pasari, mobilier....si chiar bani. Va este frica de faptul ca moare?.....si voi nu mai puteti sterpeli nimic??.....fiindca are o mostenitoare de drept? Rusine sa va fie!!!
          Incaierati-va in continuare, amagiti-va unii pe altii, mintiti cit se poate de mult, faceti intrigi, razbunati-va unii pe altii.....faceti ce vreti.....ca noi oricum nu va facem jocul vostru.....ci pe al nostru.....legal si moral.
               ATENTIE!!!.....ca fostul sot se poate descurca si fara "ajutorul vostru absolut interesat".....este inca respectat de OAMENI IMPORTANTI!!! Voi cei care vreti sa profitati de pe urma lui Mister Gigi si care aveti o situatie materiala mult mai buna decit a lui Mister Gigi.......va intreb eu: AVETI SI CONSTIINTA?? daca stiti ce este aia.....CONSTIINTA? Nu va este frica de Dumnezeu?
               Va rog sa incetati cu birfele, scornelile de tot felul si zvonurile la adresa noastra......uitati  acum.....ca intotdeauna.....ca fostul sot are o fiica......lasati-o in pace.....n-o mai judecati in fel si chip si nu o mai hartuiti.
                      Stiti foarte bine.....ca fostul sot a negat ca are o fiica timp de 20 ani......datorita influentei voastre negative asupra lui. X SI Y POTOLITI-VA CU INTRIGILE.....NU MAI ISCODITI OAMENII SI NU MAI VORBITI IN NUMELE ADELINEI......FIINDCA NU O SA REUSITI SA VA PUNETI PLANUL IN APLICARE. X.....tu esti cea care faci tot felul de scenarii.....impotriva fratelui tau.....adica tatal Adelinei......pentru casa aceea......care de fapt este a fratelui tau ci nu a ta.....cum pretinzi.
                     Sa-ti fie rusine.....de ce spui peste tot......si ca tot timpul ai vrut sa o departezi pe fiica de tata......intr-un mod murdar......insinuind tot felul de aberatii......printre care ca fata mea iar face "farmece" tatalui ei. RUSINEEE!!
              
      
         

      VA URMA
               

     

2 comentarii:

puiu mihai spunea...

Doamna Geta,azi cand impliniti o frumoasa varsta...36 de ani..dupa spusele Adelinei:))...vreau sa va urez multa sanatate pentru ca ea este cea mai importanta,liniste si multi ani fericiti in continuare.
LA MULTI ANI!

Geta spunea...

Va multumesc mult de urare.....mental ma simt ca la 36 ani.....dar cu mintea de acum.

Trimiteți un comentariu