vineri, 3 mai 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 162

                     O data cu problemele de sanatate ale lui Mister Gigi.....tatal Adelinei.....fiica mea si a lui Mister Gigi......au aparut tot felul de discutii cu amenintari la adresa Adelinei.....facute de rudele lui Mister Gigi dar si de prietenii acestuia......sau chiar de dusmanii acestuia!! S-au lansat fel de fel de zvonuri.....printre care..... si "ca Adelina i-ar vinde casa tatalui ei".....ceea ce nu esta adevarat. Toate birfele facute si zvonurile lansate ii fac rau lui Mister Gigi.....care are nevoie de liniste pentru a se recupera......in urma a doua atacuri cerebrele.....suferite in decursul a trei saptamini.....dar si Adelinei care si ea la rindul ei are probleme serioase de sanatate.
                 Ca mama am datoria sa-mi apar fiica si sa le explic atit rudelor lui Mister Gigi cit si celor din afara familiei......care vorbesc in necunostinta de cauza.....sau poate fac comentarii aiurea pentru ai face rau lui Mister Gigi si fiicei noastre.....Adelina. Eu am scanat citeva fragmente.....deocamdata....din scrisorile lui Mister Gigi.....adresate mie.....din care reiese ca nu a dorit acest copil....adica pe fiica lui Adelina.....si ca nu a vrut s-o recunoasca......desi era copil rezultat din casatorie legitima......de aceea s-au  facut testele ADN la Institutul Mina Minovici Bucuresti.....care au confirmat ca Adelina este fica naturala a lui Mister Gigi.
              Pretentiile rudelor lui Mister Gigi sunt absurde in raport cu ce a facut tatal Adelinei pentru ea. In afara de pensia de intretinere care a fost destul de mica.....Mister Gigi nu a investit nimic in folosul Adelinei. El a vazut-o de 4 ori in 20 ani si de vreo 5-6 ori de la 20 ani la 32 ani. Nu i-a facut educatie nu a participat la scolarizarea ei.....nu a ajutat-o sa-si gaseasca un servici bun desi putea s-o ajute. Cele care au beneficiat de pe urma lui Mister Gigi au fost surorile si apoi anturajul. Adelina face si ea ce poate.....ce o lasa inima si Bunul Dumnezeu.....pentru tatal ei......avind in vedere trecutul.
            Ca atare eu ca mama nu admit discutii si mahalagisme cu amenintari la adresa fiicei mele si ii rog pe cei din localitatea de domiciliu a lui Mister Gigi si rudele lui Gigi sa nu-mi mai jigneasca fata si sa inceteze sa mai scorneasca tot felul de chestii.
          Fara suparare Mister Gigi.....dar trebuie sa afle.....oamenii care ne birfesc fiica....ADEVARUL.....ca tu nu te-ai ocupat.....ca un tata responsabil.....de fiica ta. E greu pentru ea sa uite trecutul.....cu o copilarie trista, o adolescenta cu multe lipsuri.......dar si cuvintele pline de ura si razbunare ale tatalui..
        Si acum......fragmente din citeva scrisori trimise de Mister Gigi in anii 1982, 1983, 1991, 1994. Va rog sa scuzati scrisul si greselile gramaticale precum si exprimarea vulgara a unui ACTIVIST DE PARTID. Concluziile le trageti dvs.




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu