joi, 30 iunie 2011

Trairile launtrice..........o povara greu de dus 76

      
                        Celor care imi citesc blogul......postare....de.....postare......si sunt tineri in raport cu virsta mea, mi-as permite sa le sugerez cite ceva........avind in vedere experienta mea de viata. Ce v-am relatat eu in postarile mele sunt intimplari din viata mea dar si din viata celor cu.......care m-am intersectat eu la un momentdat in viata......ADEVARATE LECTII DE VIATA.
                        V-as sugera sa lucrati asupra SINELUI dvs. pentru a va cunoaste dorintele, aspiratiile, ascunse.....dar si pornirile dvs. launtrice.......greu de stavilit. Simtamintele, afectele dvs. le puteti "imblizi", modera......stiti ca nu este bine sa scapati friiele sentimentelor, emotiilor.......fiindca se ajunge la suferinta sufleteasca......LA INTOXICAREA SUFLETULUI asa cum zic eu. Dozarea acestor porniri launtrice cu tot felul de dorinte, aspiratii, afecte, emotii......pozitive ori negative.....duce la normalizarea unui comportament.....care deranjeaza....in familie, in societate. CUNOASTEREA DE SINE ajuta foarte mult in viata......fiindca poti sa-i cunosti mai usor pe semeni......daca te cunosti pe tine insuti.
                     In ziua de astazi gasesti manipulatori in toate domeniile.......sa nu zic......la tot pasul. Daca ai STAPINIREA DE SINE necesara, nu poti cadea victima unui escroc. De obicei escrocii sunt buni manipulatori. Nu va mai spun de manipulatorii cu carte, care cunosc tehnici de manipulare.....deci sunt experti in asa ceva. Unii patroni incearca sa-i manipuleze pe angajati, pentru a-i subjuga, pentru a-i folosi la maxim......pina la epuizare fizica si psihica. Sunt cazuri de persoane decedate.......care au muncit pina la epuizarea fizica.......sau epuizarea psihica....care duce la suicid.
                    Dragii mei fiti STAPINI  PE  VOI! pe actiunile voastre pe tot ce intreprindeti.....nu va lasati coplesiti de MANIPULATORII DE MESERIE. Acestia sunt persoane elegante, care vorbesc elevat (de cele mai multe ori "de impresie") care pur si simplu te induc in eroare.....pentru ca apoi sa dispuna de tine....cum vor. Manipulatorii isi dau seama.......de punctele slabe, vulnerabilitatile victimelor.......prin gestica, privirea.....si felul cum vorbesc acestia. Persoanele timide cad foarte usor si des prada acestor manipulatori-escroci dar si manipulatorilor cu carte, care folosesc tehnici de manipulare, pentru a-i folosi in interesele lor meschine. Am avut ocazia sa cunosc un patron care angaja personal numai din zodiile: RAC si PESTI......spunindu-mi ca sunt persoane usor de subjugat, fiindca sunt supusi si ascultatori. Eu zic ca se inseala amarnic acest patron, fiindca atit racii cit si pestii cind se trezesc la realitate devin extrem de razbunatori.....nu-l vor ierta pe patron pentru ca le-a terfelit DEMNITATEA LOR! 
                    Lucrati asupra dvs. si incercati o schimbare atit de mentalitate cit si de comportament, scapati de bilbiiala, de timiditate, de stereotipiile pe care vi le-ati format in timp.......incepeti o viata noua.......cu un alt ritm, cu alte atitudini, cu o alta scara de valori. Vedeti altfel viata!......care si asa este scurta. Nu va lasati descurajati de problemele de familie, de problemele sociale, de lipsurile materiale, de frustrari, de insatisfactiile sufletesti. Chiar daca nu va profesati meseria aleasa.....faceti-va datoria.....de om care-si cistiga existenta......exprimati-va calitatile dvs......talentul, pasiunile.....in cercurile in care va desfasurati.
                    Aceasta schimbare launtrica, de mentalitate, de comportament se produce in timp......dupa niste incercari, necazuri, ale vietii.....dar poate sa se produca si dupa o constientizare a vremurilor in care traim. De aceea va sugerez sa lucrati asupra EULUI dvs.......rezultatele vor fi masura.

        VA URMA 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu