joi, 1 decembrie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 116


                Ma adresez........PRINTESEI RAZBOINICE OANA ZAVORANU........Frumoaso opreste-te aici!!. Va fi mai bine pentru tine.....dar si pentru mama ta. Vrei sa intri in contre cu Dl Vadim?. Te sfatuiesc s-o lasi mai moale......aceasta actiune. Am vazut emisiunea de la OTV de acum citeva zile. Nu te folosi de acel Domn  "astrolog" Ianos Gheorghe........pentru a lovi in Dl Vadim.......cum......ca.......ar agrea magia practicata de vrajitoare. Dl Ianos Gheorghe este un "astrolog" popular......dar departe de astrologie.......ca stiinta. Oana nu ti-ai format o parere personala despre aceasta categorie.......mai mult pecuniara decit vizionara???. Eu imi explic de ce Dl Vadim ar fi aproape de aceasta categorie.......daca este adevarat ce spune Dl "astrolog" Ianos Gheorghe........pentru ca partidul dinsului este limitat financiar......si .....se intelege.
                     PRINTASA.......razboieste-te cu justitia......fiindca nu-ti face dreptate si nu-ti acorda drepturile cuvenite......cu televiziunile si presa care ti-au terfelit imaginea.......% cu voia ta.......dar nu te razboi cu MAMA TA in direct la televizor.......fiindca nu toti romanii accepta ideea ca parintii sa fie batjocoriti de copii.
                 Ma intreb doar: cum vei reactiona daca ai afla ca mama ta ar deceda in urma unui conflict declansat de tine.......te-ai bucura......sau te-ai intrista???.
                 Este chestie de constiinta........mai ai mult drum de parcurs......din pacate cu mari incercari si dezamagiri.......precum si suferinta.......pina sa ajungi la un nivel de constiinta superioara. Incearca o schimbare, o transformare a vietii tale interioare.......fi sincera cu tine mai intii in tot ce faci......si apoi cu mama ta si toti ceilalti. Oricum.......mi-as da cu parerea........acum tu nu esti OK......si n-are rost sa te judec eu.

        VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu