duminică, 11 decembrie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 119


                   Sunt multe familii care au cite un personaj negativ care-si terorizeaza psihic intreaga familie......dar din diverse motive......de ordin financiar sau emotional......nu se renunta la acest personaj negativ......acesta reusind in timp sa distruga psihic pe cei mai sensibili din familie......in special cei afectati sunt copiii. Acesti oameni.....daca pot fi numiti oameni......nu sunt violenti fizic.....dar au o violenta de alta natura.....ce invenineaza sufletul.....ce mutileaza sufletul unui copil sau adult. Fiindca atacurile lor psihice asupra unor membri ai familiei sunt bine gindite cu un scop anume si sistematic aplicate pentru a induce o stare de teama, de supunere, de inferioritate, de pierdere a increderii in sine.....si fiindca se "joaca" cu psihicul unui copil in formare......sau a unui copil mai sensibil......sau a unui adult sensibil.....trebuie sa fie pedepsiti de lege. ACESTI INDIVIZI AR TREBUI SA CADA SUB INCIDENTA LEGII!  AR TREBUI SA EXISTE O ASTFEL DE LEGE!!!. Nici parintii nu au voie sa-si terorizeze psihic copiii.......dar nici copiii nu au voie sa-si terorizeze psihic parintii. Exista multe exemple.......de la vedete la oameni obisnuiti........precum cazul fiicei mele.....dar nici sotii nu trebuie sa se terorizeze psihic......precum in cazul meu.
                 Am pornit de la cazul meu si al fiicei mele......care este un caz particular......dar fiind expus de mine pe blog a devenit un caz obisnuit care se intilneste la orice pas. Este greu sa probezi ca sotul sau tatal te impinge la suicid prin comportamentul lui.....sau.....prin tratamentele psihice "inumane" la care te supune.
               Fostul sot folosea un vocabular cu mare ecou in sufletul meu.......il folosea in mod repetitiv pentru a-mi imprima in minte anumite insusiri psihice negative. La un moment dat traiam un mare complex de inferiotate........imi pierdusem increderea in mine......intrasem in niste stari depresive induse. Mi-au trebuit vreo 20 ani ca sa ma redresez. Am folosit cam toate metodele de eliberare a emotiilor negative provocate de acest monstru. CREDINTA m-a salvat de la SUICID. Istoria se repeta......individul.......opereaza in aceeasi maniera......teroarea psihica cu fiica lui care este si fiica mea. Fiica este mai interiorizata.......ea nu se "spovedeste" ca mine la toata lumea.....si astfel suporta mai greu vorbele veninoase ale tatalui ei......in schimb se apara mai bine decit mine in fata tatalui......dindu-i replicile pe loc si la modul cel mai dur. Atitudinea neasteptata a fiicei l-a facut sa treaca la actiuni mai radicale......facindu-i rau propriei fiice.....prin a-i face o atmosfera urita......o reclama negativa......inventind tot felul de aberatii.
                As propune o lege care sa-i pedepseasca pe parintii iresponsabili si care au un comportament anormal fata de copii......dar si in cazul unor copii......care-si bat joc de parinti pentru a pune mina pe averea agonisita de ei......parintii fiind in viata. Legea sa aiba prevederi si pentru sotii care folosesc teroarea psihica pentru a ajunge la manipularea celui mai sensibil.

      VA URMA
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu