joi, 15 decembrie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 121

            
                    BRAVOooooo.......OANA ZAVORANU!!. Bine ca te-ai trezit la realitate. Poate ca si criticile semenilor tai au fost de folos.Oare trebuia ca tu sa inveti doar din greselile tale?......si de aceea n-ai tinut cont de sfaturile mamei tale, de ale apropiatilor tai etc. O lectie dura de viata......ai primit de la aceste vrajitoare. Speram ca organele de politie, procuratura.......justitia sa-si faca datoria. Noi fanii tai si ai mamei tale dorim din tot sufletul sa iesi din toata aceasta "mizerie"........sa-ti recuperezi tot......absolut tot.......de la vrajitoarele astea si de la complicii lor. Am ramas uluita de  modul cum opereaza acest grup de infractori. Am inteles cu totii ca acele declaratii ale tale......erau de fapt niste "dicteuri" facute de analfabetele acelea.......cu expresii specifice lor. Am mai inteles ca aceste "declaratii" le scriai sub influenta unor halucinogene......chipurile "apa sfintita". Chiar Vanessa a confirmat in emisiunea lui CAPATOS ca are niste filmari cu tine Oana......cu niste manifetari ciudate ale tale. Se subintelege ca filmarile erau facute in casa acestei Vanessa......dupa ce tu consumasesi acea "apa sfintita" care de fapt erau halucinogene. Bine ar fi ca si alte vedete excrocate de aceste impostoare sa depuna marturii sau chiar sa reclame......pentru ca pedeapsa lor penala sa fie cit mai mare......si sa li se confiste averile pe care nu le pot justifica. Aceste vrajitoare vor sa para niste doamne......vorbesc din auzite......nu au cultura.......folosesc cuvinte......fara sa le cunoasca sensul......si cum se enerveaza......trec la mahala......la vulgaritate. Ce au dovedit ele.......ca si-au batut joc de romani????.
                  Oana Zavoranu.......te rugam sa fii razboinica......cu vrajitoarele astea. Eu si familia mea te mai rugam.......sa ai grija de mama ta. Ne pare nespus de rau de ce i s-a intimplat. Sa nu-ti fie rusine cu mama ta. Escroacele te-au invrajbit cu mama ta!!!. Parerea mea este ca cineva din etnia lor le-a sugerat sa te santajeze, escrocheze.......INSELE......cunoscindu-te pe tine mai bine......ca ai incredere in oricine......si ca poti cadea usor in "plasa" escrocilor.
              Iti dorim sanatate si putere psihica......mai ales......pentru a lupta cu toata tigania intaritata.......si revoltata........iar mamei tale insanatosire grabnica.

         VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu