sâmbătă, 17 decembrie 2011

Trairile launtrice.........o povara greu de dus 122

                   M-am bucurat din suflet pentru OANA ZAVORANU....... ca s-a impacat cu mama ei in direct.....la emisiunea CANCAN TV......desi mama ei era internata la Terapie intensiva.......a avut puterea sa vorbeasca la telefon.......si nu a ezitat o clipa...... sa o ierte pe Oana. Tot timpul am crezut in sentimentele de iubire ale Marianei Zavoranu pentru fiica ei......care a sustinut-o cu o consecventa de 100%......in toate ratacirile fiicei ei.....Oana. Este clar ca Oana a gresit total fata de mama ei.......dar mama Oanei.......cu suflet de MAMA a iertat-o si a promis ca impreuna vor lupta impotriva acelor vrajitoare care au deposedat-o pe Oana de averea ei.......mostenire de la parintii ei. Probele si legea sunt de partea Oanei.......cazul este foarte mediatizat!. Cred ca justitia si toate organele abilitate isi vor face treaba penru ca toata reteaua de escroci din acest caz sa fie anihilata.......pedepsele sa fie pe masura......iar Oana sa-si recupereze bunurile luate prin santaj si amenintari. OANA TREBUIE SUSTINUTA IN DEMERSURILE SI DEZVALUIRILE EI!
                  BINE CA S-A TERMINAT CU BINE. Simt ca Dna Zavoranu o va ajuta pe Oana financiar si ca impreuna vor administra averea pe care o au. Isi vor acorda.....INCREDEREA ACEEA RECIPROCA DE CARE AVEAU NEVOIE.  LE DORESC MULTA SANATATE SI INTELEGERE!
             Oana sa ai mare atentie la capcanele pe care ti le pot intinde vrajitoarele si complicii lor. Sa nu servesti nimic de la persoane intermediare.......care ti-ar putea face rau.......si sa ai grija cum circuli cu masina. Am vazut la TV ca sunt revoltate pe tine si alte vrajitoare care nu sunt implicate direct......dar actioneaza cu multa ura impotriva ta pentru a-si acoperi practicile lor murdare.
               Patania Oanei sa fie o lectie si pentru toti cei care......in stari greu de suportat de sufletul lor......apeleaza la vrajitoare in loc sa mearga la preot, psiholog sau psihiatru.
                 
                 VA URMA    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu