sâmbătă, 31 decembrie 2011

Trairile launtrice..........o povara greu de dus 127

                         Repede mai trece viata omului........parca ieri eram o copila.......apoi adolescenta........o tinara fara experienta. Imi amintesc cu placere de etapele bune ale vietii......putine.......dar de o frumusete de vis. Parca....acele etape.....trairi de vis......sunt esenta vietii. Suferintele mele fizice si psihice palesc in fata acelor trairi......putine......dar profunde. Este bine ca mi-am inteles si insusit lectiile vietii.......si incerc cit de cit sa am o evolutie spirituala. Schimbarea mea launtrica.......cu trezirea constiintei mele......s-a produs in zeci de ani. La fiecare sfirsit de an observam o schimbare in bine......in SINELE MEU. Satisfactia mea era pe masura rezultatelor.....adica mai intelegatoare cu mine......fiindca mai tot timpul eram nemultumita de mine si de Divinitate......apoi mai intelegatoare cu semenii mei pe care-i judecam.......de multe ori fara motiv. Si tot asa.......dealungul anilor am incercat o evolutie spirituala. Mai am de luptat......cu multe porniri launtrice.
              Viclenia, mindria si trufia......s-au instalat o data cu acumularea de informatii ce tin de stiinta......parca si intelepciunea pe care am capatat-o dealungul vietii a capatat un sens care ma nemultumeste.......acum la cei 61 ani pe care ii am. Dar am sa lupt cu mine insumi......pentru a obtine un nivel superior al constiintei.....si prin renuntarea la viclenie, mindrie, trufie.
                          Fiicei mele si tinerilor cu care dialoghez in diferite ocazii le vorbesc despre aceasta evolutie spirituala......pe care ar fi bine s-o experimenteze si ei.......dar le vorbesc mai ales cind sunt in situatii deosebite fiindca atunsi inteleg mai bine.....cam.....care este misiunea noastra in lumea aceasta
                             Acum la sfirsit de an las la o parte toate grijile, necazurile din cursul anului 2011 si cu cele mai curate ginduri si sentimente le cer iertare atit prietenilor cit si dusmanilor si le doresc: Multa sanatate lor, copiilor si nepotilor, Multa intelegere in familiile lor si LA MULTI ANI!
                              De asemenea celor care imi citesc blogul le urez: MULTA SANATATE, LINISTE IN SUFLET, INTELEGERE SI PACE IN FAMILIILE LOR!
                                                     LA MULTI ANI!

Un comentariu:

puiu mihai spunea...

Un nou an este ca un alt inceput.tot ce este urat sa ramana in trecut ,tot ce este frumos urmeaza sa vina.
Doamna Geta sa va tina Dumnezeu sanatoasa in anul acesta,sa va aduca liniste, dragoste si speranta.
Un an bun,doamna!

Trimiteți un comentariu