joi, 24 octombrie 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 187


             Imi pasa de ce se intimpla in tara mea........de aceea intreb si eu......ce fel de "conducatori" avem?.......fiindca tara se duce de "ripa".......ce se intimpla cu bogatiile tarii?.......care va fi viitorul copiilor, nepotilor si stra-stranepotilor nostri?......intrebari la care-mi raspund tot eu.......fiindca nimeni nu da un raspuns clar. La ce vad eu pe la televiziunile locale si centrale.....ma minunez. Vad niste realizatori de emisiuni neprofesionisti ai caror patroni sunt aserviti partidelor si niste invitati in emisiuni nedocumentati dar si patimasi pusi pe cearta care "bat cimpii".....aiurind.....in asa zisele dezbateri "pe teme foarte serioase".
               Acesti indivizi nu fac decit sa se "balacareasca" intre ei demonstrindu-ne cit de departe sunt de realitate......realitatea celor multi si saraci care sunt "exploatati" si batjocoriti de acesti "nespalati la gura" care fac turul televiziunilor si ne dau lectii de economie, democratie etc. Aceste personaje care sunt senatori, deputati......datorita votului nostru......uita foarte repede de popor.....si pledeaza pentru interesele partidelor din care fac parte aparind: hotia, coruptia.....si de aceea se "bestelesc" ca la usa cortului in emisiuni. Care de mai care cautind sa "acopere" murdariile partidului din care fac parte. 
               Televiziunile fac si desfac jocurile politice dupa cum este patronul de implicat in itele partidelor. Oamenii de televiziune se maninca intre ei ca niste "ciini vagabonzi". Sunt moderatori de emisiuni care pe linga faptul ca sunt lipsiti de profesionalism sunt si rai improscind cu noroi pe colegii lor de la alte televiziuni.
                 De citeva zile este in atentia televiziunilor aservite......Dl Dan Diaconescu patronul OTV.... pe care indivizi dubiosi cauta sa-l denigreze in fel si chip. Personajele care-l batjocoresc pe Dan Diaconescu sunt niste jurnalisti de "doua parale"......care "rinjesc" dintii la noi telespectatorii ca niste fiare care au prada in fata.......dar si niste tradatori din PP-DD......exclusi din partid. Problema pe care o are acum Dan Diaconescu este cea cu CNAul.....inca neclara pentru noi telespectatorii OTV......avind in vedere punctul de vedere al CNAului. Din explicatiile Dnei Georgescu de la CNA nu am inteles mare lucru......in schimb din explicatiile Dlui Dan Diaconescu am inteles ca este in regula si ca poate emite pe satelit si internet deocamdata. Acum eu va vad pe internet in direct. Mai multe siteuri v-au preluat si va emit. Ma bucur din suflet ca telespectatorii OTV nu v-au parasit......ca va sustin in tot ce faceti.
                 Dle Dan Diaconescu pentru noi nu sunteti "un impostor simpatic" asa cum va zis Dna Georgescu de la CNA......dar si jurnalistii "de doi bani" care habar nu au de meseria de jurnalist........CI SUNTETI UN MARE OM DE TELEVIZIUNE care ne-ati deschis ochii noua telespectatorilor in privinta privatizarilor ilegale, a alegerilor frauduloase, a hotiei "ciocoilor", coruptia din justitie si alte institutii ale statului precum si abuzurile celor de la putere. Se incearca orice ca dvs. sa fiti  dat la "lada cu gunoi" de cei de la putere prin patronii de televiziuni.......si nu numai.  BINE ATI REVENIT IN CASELE NOASTRE!!!

         VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu