joi, 31 octombrie 2013

Trairile launtrice.......o povara greu de dus 188


                     Oare rolul televiziunilor este de a ne informa........sau de a ne dezinforma? ori ne manipuleaza......ca noi sa nu mai intelegem nimic din ce se intimpla in tara noastra. 
                          Ma intreb......daca......STATUL isi mai are rolul lui? In situatia de fata.......cind interesele generale nu mai sunt reprezentate de stat.....ci doar de interesele unor grupuri.....care produc haos in tara asta......statul isi pierde rolul. Institutiile statului sunt la dispozitia acestor grupuri de interese......in detrimentul intereselor generale.....ale poporului saracit si indobitocit. Nu exista niciun control asupra acestor "grupari" care nu respecta legile si constitutia tarii?......dar si asupra institutiilor statului? 
                             Asta inteleg eu din tot ce ne prezinta televiziunile.....care cocheteaza ba cu unii ba cu altii. Moderatorii s-au transformat in "purtatori de cuvint" ai puterii......sau.....dupa caz......in loc sa ramina echidistanti in dezbaterile pe care le fac.
                             Invitatii care reprezinta cite un partid se contreaza intre ei dind vina unii pe altii......se mai si jignesc......si nu reusesc sa lamureasca problemele pe care le dezbat.......ca in cazul din seara asta referitor la acordarea unor drepturi banesti celor pensionati in 2011 si 2012. Circ....circ curat.
              Din reprosurile facute de invitati......asa fara rusine......am inteles ca unii vor sa ascunda.......incompetenta celor de la putere dar si "reaua credinta" de a nu da drepturile banesti pensionarilor......motivind ca au gresit cei care acum sunt in opozitie. Puterea se "hiriie"cu opozitia in loc sa colaboreze pentru bunul mers al tarii. Ce aveti fratilor?.......nu va intelegeti pe ciolan? Daca sunteti incompetenti lasati pe altii care se pricep sa faca ce trebuie pentru popor. Treceti de la un partid la altul......alergati dupa putere si "ciolan"......voi aveti alte interese in loc sa slujiti tara asta......poporul care v-a votat. Am vazut ca va pricepeti doar la "turuit" in van ba chiar sa va certati in direct la televiziuni.....si uneori sa va si incaierati fara nici o jena ca va vede poporul cum va expuneti nervii si vocabularul vostru vulgar.
                               Mai putin pe la televiziuni.......ca sa ne imbroboditi pe noi.......ca nu va mai credem la cite minciunele ne-ati tras.
                             LA TREABA.......RIDICATI STATUL ACESTA......NU-L LASATI PE MINA UNOR GRUPURI DE INTERESE PENTRU AL FURA!!! RESPRCT PENTRU CEI CARE V-AU VOTAT!!!


          VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu