joi, 3 octombrie 2013

Trairile launtrice.......o povara mai greu de dus 177


                            Unii patroni din Rm Valcea se cred mici Dumnezei......fac ce vor cu angajatii lor......pentru ei nu exista legi.......dar nici frica de Dumnezeu. Ei fac angajari dupa alte criterii......nu tin cont de priceperea profesionala a angajatului. Daca o angajata serioasa si pregatita profesional "aterizeaza" la ei in momente de nevoie......de criza......sa zicem......dupa ce-si fac treaba.......se dispenseaza ca de o masea stricata.
                              Incerc sa nu dau nume.....dar in orasul nostru astfel de patroni sunt arhi cunoscuti fiindca au fluctuatii mari de personal datorita faptului ca nu platesc salariile angajatilor si nu vireaza contributiile angajatilor catre stat......nu mai spun de comportamentul vulgar si isteriile lor. Pe unul din patroni il cunosc.......pe acesta puterea l-a dezumanizat. Altadata......un "ingineras" neinsemnat si urit.......acum un mare patron cunoscut prin firmele lui......un "domn prezentabil"......un patron cu multe nereguli in firmele lui.......cu angajati pe calapodul lui......lipsiti de comunicare si mai ales de caracter.
                      Acest gen de patroni carora le lipseste organizarea si competenta in firme isi permit sa angajeze oamenii pe salarii de nimic.......sa-i amageasca pe oameni incheindu-le contracte pe perioade nedeterminate ca apoi dupa ce isi fac treba cu ei.......sa-i dea afara fara vreun motiv si sa dispuna de ei ca de niste sclavi. Ii da afara pe oameni fara prea multe explicatii......fara respectarea codului muncii. 
                          "Inginerasul" de alta data......ii restructureaza pe angajati in pragul iernii.......la modul abuziv, ilegal. De ce iti bati joc de salariati mai omule?......nu-ti este teama de Dumnezeu? Crezi cumva ca esti nemuritor? Fereasca Dumnezeu sa cazi de la bine la rau.......fiindca multe blesteme ai din partea angajatilor pe care i-ai tepuit. Mi-ai atras ura mea......lovind in ceea ce-mi este mie mai drag pe lume. Fereste-te de PEDEAPSA NATURALA.......EA vine cind nici nu gindesti.......si te loveste din plin
                             Ma intreb si eu......daca ITM stie ce abuzuri face acest patron......de ce nu se iau masuri?
               Autoritatile locale stiu ca nu se vireaza contributiile catre stat.......fiindca oamenii au reclamat.......statul nu are niciun control asupra privatilor?
                             Bai omule.......eu sunt o mama infirma neajutorata......m-ai lovit indirect......BLESTEMAT SA FII TU SI FAMILIA TA PE VECI........acum in prag de iarna lasi oameni muritori de foame!!!!!!

            VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu