joi, 7 iulie 2011

Trairile launtrice...........o povara greu de dus 81


                      Saptamina asta am vazut la OTV in emisiunea lui Dan Diaconescu, cazul unui inginer din Galati, care cunoscuse pe internet o tinara din Turda. Acesta ne-a povestit atit noua telespectatorilor cit si celor din studio.......despre drama lui sufleteasca dar si fizica. Tipul era "ajutat" de cei din platou sa-si expuna situatia......dar si criticat. Deci "a agatat" pe internet o fata mai tinara decit el cu 19 ani. Probabil ca a amagit-o intr-un fel........ cu pregatirea lui de inginer.....dar si cu faptul ca ar avea o stare buna materiala. Tipul lucra in Bucuresti ca inginer intr-o firma......dar era casatorit.......sotia lui...... locuind la Galati. Tinerei Ioana de la Turda nu i-a spus ca este casatorit. Si-a cheltuit rezervele banesti cu tinara pe care a "plimbat-o" prin tara.......apoi s-a hotarit sa-i spuna sotiei "ca iubeste pe altcineva" si ca ramine in Bucuresti. Sotia i-a luat masina, fiindca era a ei........intre timp acest personaj a ramas si fara servici.......datorita faptului ca vreo patru zile n-a mai dat pe la servici.......fiind ocupat cu tinara Ioana. A ramas fara bani.......a incercat s-o angajeze pe Ioana pentru a nu se plictisi, dar nu a reusit fiindca fata nu avea domiciliul in Bucuresti. El se angaja mai greu pentru ca avea cazier. Tinara cind a vazut despre ce este vorba........ca este "sarac" a vorbit cu parintii sa-i trimita bani pentru a se intoarce la Turda. Dl inginer era indragostit de fata.......zicea el ca o iubeste.....si pentru a o determina sa nu plece.......si-a taiat venele.......fapt care a speriat-o si mai tare pe fata. Aceasta i-a acordat primul ajutor......a chemat ambulanta......i-a anuntat familia.......si apoi a plecat la Turda. I-a fost salvata viata......operat.......si apoi externat. A plecat acasa la sotie. Aceasta s-a purtat frumos cu el......dar el cu gindul tot la Ioana. A venit la OTV.....s-o impresioneze pe tinara Ioana......intr-un fel.....si sa le multumeasca parintilor dar si sotiei. Tinara Ioana a intrat in direct la telefon si l-a facut "praf" pe inginerul de 45 ani atit de inamorat. L-a alintat cu : idiotule, nemorocitule, saracule.......i-a spus sa o lase in pace ca l-a reclamat la Politie si ca-l va da in judecata penal pentru ameninatare si hartuire.
                         Acest individ este la a treia casatorie, facuse puscarie 2 ani de zile pentru inselaciune, o mintise pe amanta Ioana........isi inselase nevasta cu aceasta tinara........si mai spera intr-o impacare cu Ioana. Se vedea clar ca acest om are probleme psihice serioase. Ioana de la Turda s-a lasat amagita de acest individ.......deci si ea cauta pe internet un barbat cu bani pentru a-i oferi o viata mai usoara. Putea sa se termine mai rau.....oricum inginerul a ramas cu un defect la mina......bine ca a scapat cu viata.
                         Ceea ce a patit Ioana din Turda......sa fie o lectie pentru tinerele fete care-si cauta fericirea si buna starea pe internet. De asemenea sa fie o lectie pentru barbatii modesti financiar......cu un psihic slab.....care se plictisesc de sotii......si se indragostesc....asa la comanda......de tinere aspirante la capatuiala.

       VA URMA

2 comentarii:

Anonim spunea...

stimata doamna...bati campii

Geta spunea...

Stimabile.....Dta bati cimpii. Eu am relatat ceea ce am vazut in Emisiunea DDD. Concluziile mele sunt mai putin dure decit concluziile celor din studio, care au dezbatut cazul, precum si ale celor care au dat SMSuri in direct, nu mai zic de telefoanele in direct date chiar de Dra Ioana din Turda si de prietenii ei de familie. Oare esti inginerul in cauza??? sau unul ca el?? sau ai comentat ca sa te afli in treaba? In tot cazul nu esti o persoana de calitate. Te identific eu prin LIVE TRAFFIC FEED.

Trimiteți un comentariu